Sådan deaktiveres ventetid på en mobiltelefon

Opkaldsfunktionen på en telefon giver dig mulighed for at besvare et andet opkald, mens du er på linjen med en anden. Det oprindelige opkald parkeres, mens det nye indgående opkald besvares. Denne funktion er fremtrædende på mange mobiltelefoner, og det gør det lettere ikke at gå glip af vigtige opkald. Selvom opkald venter er en nyttig funktion, kan der komme et tidspunkt, hvor du ikke ønsker at have opkald venter aktiv. For eksempel, hvis du forventer et vigtigt opkald og ikke ønsker at blive afbrudt, kan du beslutte at deaktivere opkaldsfunktionen på din mobiltelefon.

Før et opkald

Trin 1

Tryk på knappen "*" efterfulgt af "70" for at deaktivere ventende opkald, før du foretager et opkald.

Trin 2

Tryk på knappen "Send" for at starte opkaldet. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste det telefonnummer, du vil ringe til.

Tryk på "Afslut" -tasten, når du er færdig med opkaldet for at genaktivere opkaldsfunktionen.

BlackBerry / iPhone

Trin 1

Åbn menuen "Indstillinger" eller "Indstillinger" fra din enhed. Afhængigt af modellen på din telefon kan ikonet muligvis være til stede på din startskærm eller i mappen Programmer.

Trin 2

Vælg indstillingen "Telefon" efterfulgt af "Opkald venter." Hvis du ikke har denne mulighed, skal du trykke på knappen "Menu" efterfulgt af "Skift indstillinger" og derefter "Opkald venter."

Vælg "Fra" i menuen Opkaldsventning for at deaktivere funktionen Opkaldsventning. For at aktivere opkald venter skal du følge de samme trin og vælge "Til".