Sådan konverteres en telefon til et intercom

En intercom er et modificeret telefonsystem, hvor brugerne ikke behøver at ringe til hinanden for at oprette forbindelse. Hvis du har et sæt gamle telefoner, der samler støv rundt i huset, kan du bruge dem til god brug ved at samle din egen samtaleanlæg til brug derhjemme eller på kontoret med minimalt besvær.

Trin 1

Fjern det isolerende dæksel fra en to-tommers sektion af telefonforlængelseskablet omkring tre til fire tommer fra den ene ende. Skær den røde ledning inde i kablet i midten af ​​det strippede område. Strip isoleringen fra enderne af den afskårne tråd. Lod den ene ende af den afskårne ledning til en terminal på batteristikket. Det betyder ikke noget, hvilken vej rundt om stikket er loddet, telefonlinjer er tovejs.

Trin 2

Strip isoleringen fra enderne af dit to-tommer stykke tråd. Lod den ene ende af denne ledning til den anden terminal på batteristikket. Lod den anden ende af ledningen til den ene ende af 680-ohm modstanden. Lod den anden ende af modstanden til den ekstra ende af den røde ledning, du skar i telefonforlængelseskablet.

Strip isoleringen fra begge ender af telefonforlængelseskablet, og led den ene ende til den første telefonstik. Træk den anden ende til den anden telefonstik. Sæt en telefon i hvert telefonstik. Sæt dit batteri i batteristikket for at tænde for kredsløbet. Løft modtageren på begge telefoner for at fuldføre kredsløbet og aktivere intercom.