Amazon Kindle-problem med lavt batteriniveau

Kindle kan løbe ind i en række forskellige problemer, når batteriet er lavt. Dit Kindle-batteri skal vare i næsten 10 dage, når det trådløse er tændt, og op til to måneder, når det trådløse er slukket. Batteriproblemer kan forårsage frysning af enheden, problemer med forbindelsen og generelle opladningsproblemer.

Fryseproblemer

Hvis din enhed er frossen - ikke reagerer - er en almindelig årsag, at dit batteri er for lavt. Sæt din Kindle i en strømkilde, og giv den tid til at oplade, før du prøver at få svar fra din enhed. Efter opladning, hvis din Kindle stadig ikke reagerer, skal du skubbe og holde tænd / sluk-knappen nede i 20 sekunder for at nulstille enheden. Problemer med at skærmen ikke roterer kan også skyldes et lavt batteriniveau. Undgå i fremtiden at lade dit batteriopladning løbe for lavt; du behøver ikke at tømme Kindle's batteri inden genopladning.

Forbindelsesproblemer

Din Kindle opretter muligvis ikke forbindelse til Amazon.com's 3G-netværk, hvis batteriopladningen er løbet for lavt, da tilslutning til et trådløst netværk bruger mere batteristrøm. At lade det trådløse netværk være tændt, kan også få dit batteri til at løbe hurtigere ud, hvis forbindelsen er svag; et svagt signal får Kindle til at fortsætte med at søge og genoprette forbindelse til netværket og optager endnu mere batteristrøm end trådløs adgang normalt gør.

Opladningsproblemer

En vedvarende lav opladning eller mangel på batterilevetid kan tilskrives, at du ikke oplader længe nok eller ikke får nok strøm under opladning. Når du tilslutter din Kindle til opladning, skal du sørge for, at indikatorlampen er blevet gul, og hvis det overhovedet er muligt, lad det oplade, indtil det bliver grønt. Hvis du oplader, mens du er tilsluttet din computer, skal du skubbe Kindle ud, før den begynder at oplades. Batteriindikatoren i øverste højre hjørne af Kindle-skærmen viser et lyn for at indikere, at det oplades. Brug ikke en hub eller en perifer enhed til at forbinde Kindle, da den muligvis ikke får nok strøm til at oplade din enhed. Prøv at nulstille Kindle ved at skubbe og holde tænd / sluk-knappen nede i 20 sekunder. Hvis batteriet ikke oplades, eller indikatoren ikke lyser, skal du prøve at slutte enheden til en anden strømkilde. Det kan også være nødvendigt at prøve et nyt USB-kabel.

Filproblemer

Hvis du har sendt Kindle en masse e-bøger, enten via USB eller Kindle's e-mail-adresse, kan batteriet måske tømmes hurtigere, mens bøgerne indlæses og indekseres. Mens dit batteri er lavt, modtager du muligvis ikke personlige filer sendt til Kindle på grund af problemer med at oprette forbindelse til trådløs, mens batteriet er lavt.