Sådan ændres størrelsen på animerede GIF'er

Der er mange grafikprogrammer på markedet, fra dyre detailprogrammer til gratis programmer, der giver dig mulighed for at ændre størrelsen på animerede GIF-billeder. Processen med at ændre størrelsen på animerede GIF-billeder er ret enkel. Animerede GIF'er er et par eller flere statiske GIF'er eller rammer kombineret, så hver ramme indlæses sekventielt, så de ser ud til at være animerede. De er dybest set små tegnefilm. Hver ramme skal have samme størrelse for at animationen kan flyde ordentligt. For at ændre størrelsen på animerede GIF-billeder skal størrelsen på hver ramme ændres i lige store størrelser. Et grafikprogram er nødvendigt for at opdele animerede GIF-billeder i deres komponentbilleder, ændre størrelsen på dem og kombinere dem igen.

Gå til GIFWorks-webstedet (se Ressourcer).

Klik på "Gratis online GIF-værktøjer" i værktøjslinjen.

Klik på "File" og derefter "File Open" i rullemenuen.

Vælg mellem de to uploadmetoder - "Hent en GIF fra en ekstern placering" og "Upload en GIF fra din harddisk." Hvis billedet er placeret online, skal du indtaste billedets URL og klikke på "Hent billede." Hvis billedet er placeret på din computer, skal du klikke på "Gennemse", finde placeringen af ​​dit billede på din computer og klikke på "Upload billede."

Bekræft, at dit animerede GIF-billede indlæses på skærmen, og vær opmærksom på billedattributterne.

Klik på "Rediger", og vælg "Ændr størrelse / beskæring", og klik derefter på "Ændr størrelse".

Marker "Begræns proportioner" i vinduet Resize, der åbnes som et pop op-vindue eller en fane. Dette holder forholdet mellem bredde og højde det samme som originalen, når en af ​​dem ændres. (Hvis vinduet ikke åbnes, skal du sørge for, at din pop op-blokkering er slået fra.)

Indtast den ønskede bredde eller højde, og klik på "OK".

Klik på "OK" igen, og dit størrelse på GIF-billede indlæses i det originale vindue.

Klik på "File" i menuen, og klik derefter på "File Save".

Vælg mellem de to forskellige gemningsmetoder - "FTP / Transload" og "Gem billede på dit lokale drev."

Advarsler

Pas på, hvor meget du formindsker eller øger GIF'er, fordi du kan miste skarphed.