Sådan oversættes franske PDF-filer til engelsk

En PDF-fil er i det væsentlige en elektronisk udskrift: den indeholder information fra en anden filtype, som den ville blive vist på siderne i et udskrevet dokument. En PDF på fransk kunne bestå af tekst eller scannede billeder. Den bedste måde at oversætte en fransk PDF til engelsk er at ansætte en professionel oversætter; dog kan du muligvis selv oversætte dokumentet ved hjælp af online oversættere og andre gratis programmer.

Trin 1

Sådan oversættes franske PDF-filer til engelsk

Fremhæv en sektion med tekst i den franske PDF. Hvis det er muligt, skal du konvertere PDF-filen til et tekst- eller Word-dokument ved hjælp af en online-konverter, såsom Zamzar, PDF-konverter eller PDF til Word, og fortsætte til trin 4. Hvis du ikke kan, består PDF'en af ​​billeder i stedet for tekst - Fortsæt til trin 2.

Trin 2

Sådan oversættes franske PDF-filer til engelsk

Konverter PDF til JPEG-billeder med et online konverteringswebsted, såsom You Convert It, Neevia Document Converter eller Zamzar.

Trin 3

En PDF-fil er i det væsentlige en elektronisk udskrift: den indeholder information fra en anden filtype, som den ville blive vist på siderne i et udskrevet dokument. En PDF på fransk kunne bestå af tekst eller scannede billeder. Den bedste måde at oversætte en fransk PDF til engelsk er at ansætte en professionel oversætter; dog kan du ...

Konverter billederne til tekst ved hjælp af et gratis websted med optisk tegngenkendelse, såsom Gratis OCR, Ny OCR eller Online OCR. Kopier og indsæt teksten i et tekst- eller tekstbehandlingsdokument.

Oversæt pdf, Oversæt fransk pdf, Oversæt pdf engelsk

Oversæt teksten fra fransk til engelsk ved hjælp af en gratis online oversætter, såsom Google Translate, WorldLingo, SDL Free Translation eller Babel Fish. Afhængigt af dokumentets længde skal du muligvis kun kopiere og indsætte et par afsnit ad gangen i online oversætteren.