Stop Adobe Update Manager fra lanceringen


Som du snart kan fortælle, er jeg irriteret med Adobe Update Manager, og heldigvis fandt jeg en måde at deaktivere det helt. Hvis du ikke vidste, starter Adobe Update Manager automatisk ved systemstart og overtager din Mac, mens det sorterer ud, hvad det gør, jeg ikke vil have det at gøre, det er selve definitionen af ​​irriterende.

Desværre gør Adobe det ikke let for nybegynderbrugeren, men bære med mig og følg trinene nøjagtigt, og du vil deaktivere Adobe Update Manager fra at starte på egen hånd.

Deaktiver Adobe Update Manager

Du skal oprette en fil kaldet com.adobe.AdobeUpdater.Admin.plist i din ~ / Bibliotek / Indstillinger / som kan gøres på to forskellige måder, via Terminal med en standardkommandoprompt eller ved manuelt at oprette filen med en tekst editor.

Sådan gør du det via kommandolinjen:

  1. Launch Terminal app (placeret i / Applications / Utilities /)
  2. Indsæt kommandoen nøjagtigt ved kommandoprompten
  3. defaults write com.adobe.AdobeUpdater.Admin Disable.Update -bool yes

  4. Hit returnere for at udføre kommandoen og oprette plistfilen

Du kan dobbelttjekke, at filen er oprettet ved at se i ~ / Bibliotek / Indstillinger / for filen. Nu vil teoretisk mindst Adobe Update Manager ikke starte med Mac-bruger login og systemstart.

Der er også mulighed for manuelt at oprette plistfilen, enten om en plisteditor eller hvis du er bekendt med plister bare ved at bruge en tekstredigerer.

Igen skal du oprette en fil placeret på / Bibliotek / Indstillinger med navnet com.adobe.AdobeUpdater.Admin.plist med et booleansk sæt, der er sandt til "Disable.Update", som du kan se på skærmbilledet nedenfor:

Nu skal du kunne genstarte din Mac, logge ud af en bruger, og alt som sædvanligt uden irritation af Adobe Update Manager barging ind på din computersession. Stoppet i det er spor!

Ikke flere irriterende Adobe Update vindue popups, denne type af vinduet vil være væk for godt:

Du kan også bare fjerne og afinstallere Adobe-softwaren, der forårsager, at opdateringsadministratoren vises, men det er ikke altid en mulighed for nogle brugere og nogle apps. Du kan normalt slippe af med Adobe Reader med lidt konsekvens, men hvis dit job er afhængig af andre Adobe Creative Suite-apps, ville det ikke være en løsning.

For hvad det er værd, elsker jeg Photoshop og Illustrator og bruger begge ofte, men jeg er virkelig ikke fan af nogle af de ting, som Adobe henter i installationerne i dag. Husk, hvornår du bare ville have en mappe, der indeholdt Photoshop? Hvad er der sket med det? Nu har du 40 app-mapper spredt ud i femten mapper, der er begravet her og overalt, Adobe behandler Mac OS X, som det er en Windows-filsystem labyrint. En af mine største punkter i denne app kløft er den uafhængigt lancerede Adobe Update Manager, den løser sit irriterende hoved ofte på System boot, og der er ingen indlysende måde at deaktivere det via præferencerne. Gæt hvad Adobe, når jeg vil opdatere min uafhængigt installerede 3. parts software, vil jeg gøre det selv! Løs ikke noget program lige efter boot og få det til at overtage min Mac! OK nok frustration, fungerede dette for dig?