Sådan downloades indlejrede MP3-filer

Et stigende udvalg af gratis flash-widgets og open source JavaScript-afspillere har givet webstedsforfattere muligheden for problemfrit at integrere streaming af MP3'er i fuld længde på selv den enkleste webside. Besøgende kan øjeblikkeligt lytte til MP3'erne, mens de er på siden, men et downloadlink er muligvis ikke altid umiddelbart tilgængeligt. Afhængigt af den specifikke type flashafspiller kan MP3-filen, der er integreret i en webside, lejlighedsvis findes og downloades på alternative måder.

Flyt markøren over linket til filen. Tjek destinationen i bunden af ​​din browser. Hvis filtypen i linket ender med ".MP3", er dette et direkte link til filen. Højreklik og vælg "Gem link som ..." eller "Gem fil ..." for at downloade filen. Hvis du ikke får vist en forhåndsvisning af din musning over linket, kan du prøve det næste trin.

Kontroller den type afspiller, som webstedet bruger til at være vært for MP3'erne. Hvis hver fil er markeret med en pil inde i en lille grå cirkel, bruger webstedet en simpel Yahoo! medie afspiller. Højreklik på titlen, og vælg "Gem link som ..." for at downloade filen. Selvom du ikke kan se pilikonet, angiver et direkte link på siden generelt, at du kan få adgang til filen ved at højreklikke og gemme filen på din harddisk. Hvis afspilleren er mere kompleks, skal du prøve trin tre.

Se kilden til websiden. Klik på "Vis", og vælg "Vis kilde" eller "Vis sidekilde." Browseren viser kildekoden for hele den side, der aktuelt er åben i din internetbrowser. Tryk på Ctrl + F (eller Cmd + F på en Mac), og skriv "MP3" i søgefeltet. Browseren har nu fremhævet alle forekomsterne af sætningen "mp3" på siden. Du kan rulle gennem hver af disse ved at trykke på tabulatortasten og søge på siden. Når du har fundet en URL, der slutter med .mp3-filtypen, skal du kopiere hele URL'en (begyndende med http) og indsætte den i din browser. Hvis du har fundet et aktivt link til MP3-filen, skal din browser bede dig om at gemme filen på din harddisk. Vælg en destination for filen, og klik på "OK" for at gemme filen.