Sådan opdateres opdateringer i App Store til iOS 11

At holde apps opdateret på en iPhone og iPad er generelt en god ide, da appopdateringer ofte indeholder fejlrettelser, forbedringer af ydeevnen, forbedringer af kompatibilitet eller endda helt nye funktioner til apps og spil. IOS-brugere kan opdatere apps ved at åbne App Store og gå til fanen "Opdateringer", men nogle gange vises en opdatering muligvis ikke på trods af at de er tilgængelige enten på andre enheder eller til andre brugere. Løsningen på en sådan situation er at opdatere afsnittet Opdateringer og kontrollere, om der er tilgængelige nye appopdateringer

Du kan opdatere opdateringen af ​​App Store på en iPhone eller iPad, selvom hvordan du opdaterer fanen Opdateringer i App Store, er ændret i de seneste versioner af iOS 11 i forhold til tidligere versioner. Den gode nyhed er, at forandringen er til det bedre, og nu er det bedre og lettere at kontrollere nye opdateringer til App Store.

Sådan kontrolleres opdateringer i App Store til iOS 11

Vil du se, om nye appopdateringer er tilgængelige i iOS 11 App Store? Du kan bruge en dejlig lille gestus til at tvinge fanen App Store opdateringer til at opdatere, her er hvordan dette virker:

  1. Åbn App Store i iOS som normalt ved at trykke på ikonet på din startskærm
  2. Gå til afsnittet "Opdateringer" i App Store
  3. Tryk let på toppen af ​​skærmen nær 'opdateringer'-teksten, og hold derefter nede og træk ned og slip derefter
  4. Når spinning-ventemarkøren er færdig med at spinde, vises eventuelle nye appopdateringer

Når opdateringsafsnittet er opdateret, kan du finde yderligere opdateringer, hvis de er tilgængelige, og den lille badgeindikator på både fanen Opdateringer og ikonet App Store opdateres også i overensstemmelse hermed.

Som sædvanlig kan du opdatere alle eksisterende apps, der har nye versioner tilgængelige ved at trykke på sektionen "Opdater alle" eller ved at opdatere hver enkelt app individuelt efter ønske.

Denne "pull down og release for refresh" gestus nu introduceret i App Store er faktisk den samme i forskellige andre iOS apps. Faktisk er det samme trækbevægelse, der vil tjekke for ny e-mail i Mail for iOS, selvom mange brugere tilsyneladende ikke ved om den evne heller.

Husk, at tidligere versioner af iOS App Store anvendte enten en række udsmykkede tricks eller et gentaget tryk på fanen Opdateringer til at opdatere App Store, så i sidste ende er ændringen med de nyeste versioner af iOS 11 en bemærkelsesværdig forbedring. I mellemtiden på Mac OS kan Mac App Store opdateres via en tastaturgenvej, der har forblevet den samme siden introduktionen af ​​App Store på Mac.