Få en kalender i menuen Mac OS X med dag-o, en dato og klokkeslæt

En af mine mangeårige peeves med Mac OS X er manglen på en rullegardinskalender i menulinjenes standardindstillinger for dato og klokkeslæt. Hvis du klikker på tiden, i stedet for at se noget nyttigt som en kalender eller flere dato / tid detaljer, har du bare muligheder for at indstille et analogt ur eller åbne indstillinger. Jeg holder op med at klage, for nu løser en lille app, der hedder Day-O, det problem. Day-O tilbyder en attraktiv og funktionel udskiftning til OS Xs Date & Time, plus det er gratis at downloade.

  • Hent det fra udviklerens websted

For de bedste resultater (som i, uden at have to ure), vil jeg anbefale at deaktivere standarduret og bare bruge Day-O, her er hvordan man gør det:

  1. Åbn "Systemindstillinger" fra Apple-menuen
  2. Vælg "Dato og klokkeslæt" under "System" gruppen
  3. Klik på fanen "Ur" og afmarkér feltet ud for "Vis dato og klokkeslæt i menulinjen"

Nu behøver du ikke at åbne iCal hver gang du bare vil se hvilken dag i ugen en bestemt falder på. Og ja, du kan også deaktivere ikonet med lille miniature.

Tilfældig trivia: Appen er opkaldt efter en Harry Belefonte sang. Nice find af DaringFireball

Opdatering: Appen er stadig gratis at downloade, men udvikleren stoppede direkte download link. Gå til hjemmesiden, og du kan stadig få det gratis. Beklager ulejligheden, vi nåede ud til dev og venter på at høre tilbage.