Sådan bruges relative links i SharePoint (3 trin)

Der er to typer links, der bruges i SharePoint-miljøet: absolut og relativ. Det første skridt til at forstå, hvordan man bruger relative links i SharePoint, er at genkende nøgleforskellene mellem begge typer links. Et absolut link er en nøjagtig adresse på, hvor et objekt findes, eller den eksplicit Uniform Resource Locator (URL) for det objekt. Et relativt link er en forkortet URL baseret på placeringen af ​​et objekt. Relative links i SharePoint er udpeget som serverrelative, site-relative eller folder-relative, baseret på om du planlægger at bruge serveren, sitet eller mappen som en base for det relative link.

Trin 1

Brug filnavnet på et objekt, når du opretter et relativ link til et objekt på det samme sted. For eksempel, hvis webstedsnavnet er http: // sitename / asite, og du vil linke til en fil, der hedder image.jpg, er det relative link til objektet image.jpg.

Trin 2

Tilføj webstedsnavnet med et foregående skråstreg for at oprette et relativt link til et objekt, der er i et websted eller et bibliotek over det aktuelle websted. Hvis du f.eks. Vil linke til et objekt, der hedder test.html under webstedet http: // sitename / bsite, er det relative link til det objekt ../bsite/test.html.

Opret et link til en underkatalog på det samme sted ved at tilføje undermappen eller katalognavnet uden det foregående skråstreg. For eksempel, hvis du vil linke til et objekt kaldet project.aspx under undermappen for opgaver under http: // sitename / asite, er det relative link opgaver / project.aspx.