Sådan tilsluttes en Bose hjemmebiograf til et forudinstalleret hjem

Mange nyere hjem kommer med højttalere og højttalerkabel installeret i væggen af ​​hensyn til æstetik: det holder højttalerne usynlige. Ulempen ved denne funktion er, at den har tendens til at komme uden instruktioner - bare et par stik stikker ud af væggen. Selvom det kan se skræmmende ud, er det ikke sværere at oprette et system fra bunden ved at forbinde en Bose-hjemmebiograf med et kablet hjem.

Trin 1

Find højttalerstikkene til dine forudinstallerede højttalere. Disse vil normalt være runde stik med plastikplader og anbragt tæt på gulvet, hvor du muligvis finder et strømstik.

Trin 2

Bestem hvilken højttalerport, der går til hvilken højttaler, dvs. venstre bag eller højre front. Normalt vil disse blive mærket på porten; gå i så fald til trin 4. Hvis ikke, fortsæt til trin 3.

Trin 3

Sæt din Bose-modtager i, og tænd radiodelen, så den modtager et signal. Tilslut en højttalerkabel til venstre fronthøjttalerudgang på modtageren, og tilslut den anden ende til en af ​​portene i din væg. Skru op for lyden, og bestem hvilken højttaler den kommer fra. Gentag for alle resterende højttalere. Frakobl højttalerkablet fra væggen.

Trin 4

Tilslut en højttalerkabel til din venstre fronthøjttalerudgang på din modtager, og tilslut den derefter til venstre fronthøjttalerindgangsporten på din væg. Gentag for alle resterende højttalere. Hvis dit hjem ikke inkluderer en indbygget centerhøjttaler, skal du installere din centerhøjttaler som beskrevet i din Bose-manual.

Tilslut alle andre hjemmebiografenheder (dvs. tv, dvd-afspiller) til Bose-modtageren, så al lyd går gennem det forbundne system.