Sådan konverteres PS2-spil til pc-format

Du kan konvertere dine PlayStation 2-spil til brug på din pc i nogle få nemme trin. Dette er praktisk, hvis din spilkonsol går i stykker, og du stadig vil spille dine yndlingsspil. Lær hvordan du opretter en virtuel harddisk til dine PS2-spil, der fungerer ligesom en almindelig harddisk; du kan åbne spillet, spille det og gemme spildataene, alt fra samme sted.

Download og installer DVD Decrypter på din computer (se Ressourcer nedenfor). DVD Decrypter er et freeware-program, der giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopierede ISO-billeder. Klik på "Download" og følg instruktionerne for at installere programmet på din computer. Klik på "OK" efter installationen for at åbne programmet.

Åbn din computers diskdrev, og indsæt PS2-spildisken. Vent et minut eller to, indtil softwareprogrammet genkender disken.

Klik på "Mode" og vælg "ISO". Vælg "Læs" og klik på "OK". Klik på knappen "Start" i pop op-feltet. Programmet opretter et ISO-drev fra disken. Luk programmet, når det er færdig med at rippe disken.

Klik på "Start" og vælg "Denne computer." ISO-disken, som du lige har oprettet, findes under afsnittet for enheder med flytbar lagerplads. Højreklik på ISO-ikonet, og vælg "Åbn automatisk afspilning." PS2-spillet åbnes på din computer.