TRIM SSD Support Aktiveret i Mac OS X 10.6.8 Update

Den nyligt udgivne Mac OS X 10.6.8-softwareopdatering har stille tilføjet native TRIM-understøttelse til Mac'er udstyret med SSD-drev. TRIM sikrer, at din SSD-drev fungerer optimalt og forlænger levetiden på solid state disken, hvilket gør dette til en skal-opdatering til enhver Mac-bruger, der bruger solid state-opbevaring.

Aktivering af indbygget TRIM-understøttelse på din Macs SSD-drev er bare et spørgsmål om at installere Mac OS X 10.6.8-softwareopdateringen og derefter genstarte din maskine . Installation af OS X 10.6.8-opdateringen eliminerer behovet for de forskellige tredjepartshacker, der overgik til at hackere TRIM til arbejde, så det kan være en klog ide at deaktivere disse værktøjer, før du installerer den officielle opdatering.

Mac OS X 10.7 Lion indeholder også TRIM support indbygget, og skyldes offentlig offentliggørelse en gang i juli.

Opdatering: Vi kan bekræfte, at TRIM er aktiveret på Apple, hvis SSD'er med 10.6.8 er installeret, men nogle tredjeparts SSD'er støtter fortsat ikke TRIM trods opdateringen. Løven kan adressere dette, eller du kan fortsætte med at bruge tredjeparts TRIM Enabler-værktøjet.