Sådan kopieres en cd til ISO 9660-format

ISO 9660-filformatet bruges af mange forskellige programmer og operativsystemer. Det blev udviklet til at forene andre Mac Os X-, Windows- og Linux-brugere til at have et fælles ISO-filformat. Siden vedtagelsen er det blevet standarden for ISO-filformatet. Oprettelse af en ISO 9660-fil fra en CD er ret enkel, og du kan gøre det med et hvilket som helst af disse programmer.

Trin 1

Download et af programmerne fra ressourceafsnittet i denne vejledning. Hver enkelt er forskellig, men de gør alle de samme ting. Indsæt den cd, som du vil oprette en ISO-fil af.

Trin 2

Åbn Nero, og vælg "Burning Rom." Klik på cd-drevet i venstre side af den menu, der vises. Klik på "Optager" og klik på "Gem spor." Vælg "ISO 9660" i feltet til outputfilformat. Klik på "Gennemse", og vælg et sted, hvor ISO-filen skal gemmes, og klik på "GO" for at oprette ISO-filen.

Trin 3

Åbn Imgburn, og vælg "Opret billedfil fra disk." Vælg dit cd-drev i kildens rullemenu. Klik på destinationsikonet, og vælg et sted at gemme ISO-filen. Imgburn er automatisk indstillet til at oprette ISO 9660-filer. Klik på den grønne pil for at oprette ISO-filen.

Åbn Magic ISO Maker, og vælg cd-drevet i menuen yderst til venstre. Ligesom Imgburn er Magic ISO Makers standardindstillinger indstillet til at oprette ISO 9660-filer. Klik på knappen "Gem", og vælg et sted, hvor ISO-filen skal gemmes. Klik på "OK" for at oprette ISO-filen.