Opdateringen "iTunes" kan ikke gemmes Fejl og en simpel løsning

Dette er en usædvanlig iTunes fejl, som du ikke bør se for ofte:

Opdateringen "iTunes" kan ikke gemmes.

Filen "iTunesAccess.tar" kunne ikke findes på serveren "swcdn.apple.com".

Det er den fejlmeddelelse, jeg fik, da jeg forsøgte at opdatere til den nyeste version af iTunes. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af det andet end det indlysende, iTunes-opdateringsfilen er ikke tilgængelig på Apples Netværksserver til softwareindholdsnetværk (forudsat det er, hvad SWCDN står for). Jeg kan forestille mig, at dette kunne ske med enhver softwareopdateringspakke fra Apple, fra QuickTime til Mac OS X System Updates, og jeg tror ikke, det er noget at bekymre sig om på brugerens ende.

Alligevel ser det ud til at være et midlertidigt problem, og det forsøger igen ca. 30 minutter senere at føre til en problemfri iTunes-opdatering. Det var alt, hvad jeg behøvede at gøre, og ofte venter er en enkel og nem løsning for ting som dette.

Hvis du tilfældigvis løber ind i en lignende fejlmeddelelse, når du bruger Software Update, skal du bare give det lidt tid til Apples servere at opdatere, og tingene skal være tilbage til det normale.

Hvis du fortsat har problemer med at køre Softwareopdatering, kan du forsøge at slette relevante opdateringsfiler manuelt fra / Bibliotek / Opdateringer / og nogle gange hjælper du også med at spore en ny download fra Apple.