OS X 10.10.2 Beta 2 Udgivet for udviklere

Apple har udgivet en anden beta af OS X 10.10.2 Yosemite til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet. Officielt mærket som "Forudgivelse: OS X Update Seed 10.10.2", den anden beta-bygning ankommer som 14C78c og siges at fokusere specifikt på Wi-Fi. Ingen andre fejl eller problemer nævnes i de korte downloadnotater, der ledsager udgivelsen.


De, der er berettiget til at modtage udviklerbukser fra OS X, kan finde opdateringen tilgængelig via App Store og Software Update-mekanismen. Pakken er omkring 300 MB.

OS X 10.10.1, som er den seneste tilgængelige offentliggørelse af Mac-systemsoftware, indeholder også opløsninger til nogle wi-fi-problemer, der opstår af brugere med den første OS X 10.10-udgivelse af Yosemite. På trods af de wi-fi-forbedringer, der tilbydes med den version, fortsatte mange Mac-brugere med at opleve problemer med trådløs forbindelse med OS X 10.10.1 alligevel, som nogle gange har vist sig at være modstandsdygtige over for traditionelle wi-fi-netværksfejlfindingsteknikker.

Selv om OS X 10.10.2 ikke har en bestemt udgivelsesdato, går Apple typisk igennem flere beta-builds, før man skubber en bredere offentlig udgivelse af systemsoftware.