PDF Editor til Mac OS X - Hvad er den bedste måde at redigere en PDF på din Mac?

Har du brug for en PDF-editor til Mac? Det gjorde jeg også, og det er det jeg lærte. Adobe Acrobat Pro er fantastisk software med nogle morderfunktioner, men det er dyrt. Acrobat er svært at slå i det funktionalitet, men hvis alt du ønsker at lave er små ændringer og redigeringer til PDF-filer, kan det være lidt overkill at bruge $ 350 for en PDF Editor. Så hvad er andre muligheder for en Mac PDF Editor ?

Bedste gratis PDF editor til Mac

Preview - FREE - inkluderet i alle Mac OS X-installationer, giver den nyeste version af Preview in Snow Leopard dig mulighed for at lave alle mulige annoteringer til PDF-dokumenter. I Snow Leopard-versionen kan du tegne figurer på PDF- filer og skrive tekst direkte til PDF-filer til ting som en digital signatur. Det er grundlæggende en begrænset PDF-editor, gratis, og der kræves ingen download! Hvis du leder efter en gratis PDF-editor-løsning, anbefaler jeg stærkt, at du kun bruger Preview.app, der allerede er inkluderet i Snow Leopard!

Andre gratis PDF redaktører til Mac

Skim - GRATIS - Vi har skrevet om Skim før, og det virker ret godt for at lave hurtige noter til PDF-dokumenter.

Scribus - FREE - en open source desktop publishing app, der har begrænsede PDF redigering evner, og evnen til at oprette din egen PDF er

Bedste betalt løsning til redigering af en PDF på Mac

Jeg siger, at dette er et slips, fordi PDFPen er fantastisk, men meget mere begrænset end Acrobat, men hvis du bare ønsker at lave enkle ændringer, red dig selv $ 300 og køb PDFPen. Hvis du er professionel, og du går til avancerede PDF redigering og produktionsfunktioner, få Acrobat, det er dyrt, men der er en grund: det er ekstremt kraftfuldt.

PDFPen - $ 49, 95 - en hel del billigere end Adobe Acrobat, med meget af samme funktionalitet med hensyn til at lave hurtige tekstredigeringer til PDF-filer og evnen til at redigere faxer, OCR-filer og meget mere.

Adobe Acrobat Professional 9 - $ 350 - den store farinde for alle PDF-redaktører, du vil betale en formue for det, men hvis du virkelig er seriøs om at oprette, redigere og redigere PDF-filer, er dette den bedste vej. Der er også en kommende version X (10), der vil have endnu mere kraftfulde funktioner.