Sådan udskrives checks fra udskrivningsformularer i Windows

Elementer, du har brug for

  • Kontrol af kontonummer

  • Rute nummer

Microsoft gør det nemt at udskrive personlige checkformularer, der er tilgængelige som en del af Microsofts online og offline bank med tilpassede skabeloner. Udfyld den personlige kontrolformular som anvist, og skær derefter langs den stiplede linje. Da du allerede har indtastet de nødvendige oplysninger, behøver du kun tage formularen til personlig check til din finansielle institution og bestille et nyt sæt personlige checks eller bruge den personlige check til køb.

Klik på knappen "File", som er øverst i menulinjen i Windows Word. En rullemenu vises.

Klik på "Ny", og vent på, at et pop op-vindue vises.

Klik på knappen "Form", som er i venstre margen.

Vælg "Personal Checks" i rullemenuen.

Rul ned til skabelonerne, og find "Personal Checks".

Klik på tekstfeltet "Betalingsmodtager". Slet “Betalingsmodtager”, og indtast betalingsmodtagerens navn.

Rul til højre side af din computerskærm, og klik på tekstfeltet "Beløb". Slet "Beløb", og indtast det numeriske beløb for checken i dollars og cent. Indtast f.eks. "$ 20,00".

Rul ned til tekstfeltet "Ordbeløb", som er under tekstfeltet "Betalingsmodtager". Slet “Ordbeløb”, og indtast ordbeløbet. Indtast f.eks. "Tyve dollars."

Rul ned til bunden af ​​skabelonen, og klik på feltet "Memo". Slet "Memo", og indtast et memo. Indtast f.eks. "Tilbagebetaling for renovering i juli 2010."

Klik inde i "Dato" tekstfeltet og fremhæv standarddatoen, som muligvis er forkert. Klik på "Slet", og indtast en dato for checken. Skriv måneden ud, og indtast den numeriske dag og år. Indtast f.eks. "23. juli 2010."

Flyt musemarkøren til den øverste højre margen, og indtast det navn og den adresse, der i øjeblikket er registreret hos din finansielle institution. Hvis din adresse er ændret, men ikke er opdateret med din finansielle institution, skal du tilføje de korrekte oplysninger i tekstfeltet "Adressekorrektion", som er til højre for den øverste højre margen.

Skriv dit for-, mellem- og efternavn (som det vises på din konto), spring en linje ned og indtast derefter din gadenavn. Spring ned og indtast din by, stat og postnummer.

Følg det samme format, hvis du bruger linjerne "Adressekorrektion".

Indtast din banks routingnummer fra venstre side af bundmargenen. Efterlad et mellemrum, og indtast derefter dit kontonummer, og indtast hvert ciffer fra venstre mod højre. Indtast et kontrolnummer.

Tips

Dobbeltcheck dit kontonummer, før du udskriver din check. Du kan indtaste din finansieringsinstitutions adresse på udskrivningsformularen. Disse oplysninger indtastes typisk over notelinjen. Indstil din højre margen til 0 "og din venstre margen til 0,25 tommer. Indstil papirstørrelsen til din personlige checkformular til 6,25 tommer ved 2,75 tommer.

Advarsler

Ikke alle detailhandlere accepterer personlige checks udskrevet fra Windows, især hvis checken har en adresse uden for staten.