De bedste skrifttyper til nyhedsbreve

Oprettelse af nyhedsbreve er lettere end nogensinde, når du bruger de aktuelle værktøjer til desktop-publicering. For at gøre dit nyhedsbrev så klart og læsbart som muligt skal du dog vælge de rigtige skrifttyper og skrifttyper. Skrifttyper falder i to grundlæggende kategorier: serif, som er type med små, ansporende dekorative udsmykninger tilføjet til den grundlæggende form for et tegn; og sans serif, skrifttyper uden det ekstra dekorative blomstrer. Brug dem klogt i dine trykte og elektroniske nyhedsbreve.

Skrifttyper vs. skrifttyper

Udtrykkene "skrifttype" og "skrifttype" forveksles ofte. Selvom de begge henviser til de forskellige stilarter med bogstaver og tal, vi bruger, har hvert udtryk en subtil forskellig betydning. Typografier er de forskellige typografier, der er tilgængelige for udgivere, såsom Garamond, Helvetica og Times New Roman. Skrifttyper er et undersæt af skrifttyper, der repræsenterer de forskellige typestørrelser og vægte, du kan vælge imellem. Du skal vælge både de rigtige skrifttyper og skrifttyper til dit nyhedsbrev.

Skriv til Internettet

Webdesignere vælger typisk sans serif-skrifttyper til tekst, der vises på Internettet. Konsensus blandt dem, der udgiver elektroniske medier, er, at sans serif-skrifttyper som Helvetica, Arial, Trebuchet og Verdana er lettere at læse end deres serif-fætre, når de vises i elektroniske medier. Sans serif-typen er et rent, simpelt format med et tydeligt moderne udseende, der føles som det rigtige valg til internetalderen.

Typografier til trykte medier

Når det kommer til trykte medier, har grafiske designere tendens til at foretrække serif-skrifttyper til papirdokumenter. Mens sans serif-skrifttyper fungerer godt på nettet, betragtes serif-skrifttyper som det bedste valg for den udskrevne side. Serif-skrifttyper er generelt lettere at læse på tryk end sans serif, og de præsenterer et traditionelt udseende. Imidlertid bruger grafiske designere lejlighedsvis sans serif-typen i trykte publikationer, når der kræves en stor punktstørrelse, f.eks. I en overskrift.

Åbn skrifttyper

Bortset fra de skrifttyper, der er installeret på din computer, er en næsten uendelig række open source-skrifttyper tilgængelige til download fra Internettet. Open source-skrifttyper er gratis skrifttyper, der er sendt online og kan bruges eller ændres til ethvert formål, enten kommercielt eller ikke-kommercielt, uden at underrette skaberne. Websteder, der tilbyder open source-skrifttyper, inkluderer Open Font Library, Adobe Edge Web Fonts, TypeDepot og Freeware Fonts Project.