Hvordan uploader jeg min egen musik til mit websted? (5 trin)

Når du administrerer et websted, skal du tilføje funktioner som din egen musik til dine sider for at forbedre indholdet og underholde dine besøgende. Måske er du en del af et band og vil tilføje din seneste udgivelse, så dit publikum kan nyde det, eller måske er du en soloartist, der ønsker at inkludere en liste over musikfiler på dit internet-CV. Brug din lydfil, f.eks. MP3 eller WAV, til at uploade din egen musik til dit websted.

Trin 1

Gå ind på den webhost, der servicerer dit websted, og placer din MP3-fil i den samme mappe, der indeholder dine andre websidefiler. Denne mappe findes typisk i biblioteket "Indeks" eller "Hoved". Klik på en knap, f.eks. "Gennemse", for at vælge filen fra din computer og tilføje den. Skriv URL-adressens placering (f.eks. Dit domæne.com/music.mp3).

Trin 2

Start din teksteditor, og placer din markør i det område på siden, hvor din musik skal vises.

Trin 3

Indtast "ankerkoden", der indeholder URL-adressen fra trin 1. Et "anker" opretter en forbindelse mellem din musikfil og dit websted. For eksempel:

Trin 4

Indtast indhold, såsom navnet på din sang, og følg dette med et afsluttende ankerelement. Denne kode opretter et hyperlink på din side, som typisk vises i blåt og med en understregning. Når en besøgende klikker på denne prompt, hører hun din musik afspilles. For eksempel: Navn på sang

Gem din fil og placer den tilbage på din webhost for at udgive den uploadede musik på din side.