"Sims 3" Skyscraper Cheats

Da Electronic Arts udgav sin "Late Night" -udvidelsespakke til simuleringsspillet "The Sims 3", tilføjede computerspilvirksomheden et nyt spilbart element til spillets beholdning - skyskraberen. Mens de tilsyneladende ser ud som høje bygninger, er skyskrabere i "The Sims 3: Late Night" simpelthen variationer af de almindelige beboelses- eller lokalsamfund, der allerede er en del af spillet. Avid-spillere og spilmoddere, der ønsker at ændre skyskrabere, har et par værktøjer til rådighed.

Skyskraberskaller

I spillet er 27 "skaller" af skyskrabere, der ligner høje bygninger. Skallene er alle designet på samme måde, men hver har forskelligt arkitektonisk design for at give den følelse af variation, der findes i en moderne by. Hver skal har en stueetage og en øverste etage eller etager til opførelse af offentlige rum og boligarealer. Gulvene mellem stueetagen og de øverste etager findes ikke, og skiftende gulve springer afspilleren direkte til de øverste etager.

Adgang til skjulte genstande

Spillere har kun adgang til skyskraberskaller og andre skjulte genstande ved at aktivere snyderi indbygget i "The Sims 3." Ved at trykke på "Ctrl", "Shift" og "C" åbnes snydelinjen til indtastning af snyderi, og brug af "TestingCheatsEnabled True" aktiverer alle andre snyderier. Derefter afslører "BuyDebug" -fusk en skjult kategori af objekter i købstilstand, der vises som et spørgsmålstegnikon i kataloget Sorter efter funktion. Du finder skyskraberskaller i fanen "Diverse objekter, der alle hedder" Metropolitan Building. "

Bygning af en skyskraber

Før du placerer en skyskraberskal på en masse, skal du aktivere et andet snyde, "RestrictBuildBuyInBuildings False." Dette snyderi gør det også muligt at bygge inden i skaller. Du kan placere skaller på meget som ethvert andet objekt, undtagen når en skal er placeret, kan du ikke flytte den. Når du er placeret, kan du bygge vægge, gulve, vinduer og enhver anden bygningsgenstand, som om det var et normalt hus eller offentligt parti. Der er dog emner, der er specifikke for skyskrabere.

Placering af markører

Tre markører fundet i købstilstand med skaller styrer, hvordan forskellige rum i skyskraberen vises i spillet. Når du placerer Public Room Marker i et område som en lobby, gør det rummet åbent for alle figurer i spillet. The Hidden Room Marker udelukker områder, der ikke er tilgængelige for tegnene, såsom andre lejligheder. Level Skip Marker gør hele gulvet utilgængeligt for tegnene, så en spiller kan springe etager over, hvis han ikke ønsker at bygge videre på hver enkelt. Alle markører vises som spejlede kugler i købstilstand, men er ikke synlige, mens du spiller spillet.

Efterbehandling af skyskraberen

Ligesom deres kolleger i den virkelige verden har skyskrabere i "The Sims 3" funktioner, der er specifikke for dem. Disse inkluderer skraldespand i stedet for skraldespande, callboxes og elevatorer. Spilleren placerer skraldespåner uden for lejligheder på øverste etage i fælles gange. Opkaldskasser går i lobbyen og bruges til at kontakte tegn i lejligheder, og elevatorer giver adgang til de øverste etager fra lobbyen. Mens spillere kan finde affaldsskakten og elevatorerne på samme sted som skaller, finder de opkaldskasser i elektronikkataloget i købstilstand.