Hvordan finder jeg 1. og 3. onsdag i hver måned i Microsoft Excel?

Microsoft Excel er regnearkkomponenten i Microsoft Office Suite. Excel giver dig mulighed for at bruge formler og funktioner til at analysere data i dine regneark. Når du beregner den første og tredje onsdag i hver måned, skal du bruge en formel til at hjælpe dig med at generere datoerne. Dette kan gøres med en formel og formateringsindstillinger i Excel.

Trin 1

Åbn Excel 2007, og skriv datoen for første onsdag i celle A1. Indtast datoen i følgende format "8/5/10." Indtast denne formel i celle A2: "= A1 + 14." Sæt ikke mellemrum i formlen, og start din formel med en lige. Dette genererer den første og tredje onsdag for hver måned i Excel.

Trin 2

Klik på kolonnen "A" for at fremhæve hele kolonnen. Højreklik på "A" og vælg "Formatér celler". Klik på fanen "Nummer", og vælg "Dato" fra kategorilisten. Vælg den anden kategori på listen. Klik på "OK". Bemærk, hvordan din dato nu afspejler datoen og "onsdag" i celle A2.

Træk denne formel til de resterende celler ved at klikke på firkanten i nederste højre hjørne af celle A2. Træk denne celle afhængigt af dine behov for den aktuelle måned, kvartal eller år. Dit regneark afspejler den første og tredje onsdag for de anvendte celler.