Sådan oprettes en kontaktliste i Office-regneark

Microsoft Excel, der blev introduceret i 1980'erne, hjælper virksomheder med at administrere og analysere data i digitale regneark. Det er en del af Microsoft Office-pakken. Du kan også bruge Excel til at vedligeholde personlige oplysninger såsom kontaktlister. Mange personlige informationsadministratorer kræver et specifikt format til kontaktlister, før brugerne kan importere oplysningerne. Hvis du indtaster dine kontaktoplysninger i et Excel-regneark i en bestemt rækkefølge og gemmer dem som en kommasepareret værdifil, kan du trække din Excel-kontaktliste til andre programmer.

Trin 1

Start et nyt regneark i Microsoft Excel. Gå til menuen "File" øverst i vinduet, og vælg "New" i rullemenuen. Du bruger dette nye tomme regneark til at indtaste dine kontaktoplysninger.

Trin 2

Klik på cellen i første række og første kolonne i regnearket. Brug denne øverste række til at indtaste kategorierne for dine kontaktoplysninger. I den første celle skal du indtaste en kategori for dine kontaktoplysninger, såsom "Navn", "Virksomhed", "Adresse", "Mobiltelefon" eller "E-mail". Fortsæt med at indtaste en kategori i hver celle på tværs af denne øverste række, indtil du har angivet alle de kategorier, du har brug for til dine kontakter.

Trin 3

Udfyld den næste række under din række af kategorier med oplysninger om din første kontakt, der matcher oplysningerne til kategorien i øverste række. Fortsæt med at udfylde hver række sådan, indtil du har indtastet hele din kontaktliste.

Trin 4

Klik på "File" -menuen øverst på skærmen, og vælg "Save As" i rullemenuen. Indtast en titel til din kontaktliste, og klik på "Gem" for at gemme din liste i Excels standardformat, hvis du har brug for at revidere den senere i Excel.

Gentag trin 4. Denne gang, før du klikker på "Gem", skal du vælge "CSV" -udvidelsen under rullemenuen "Filtype" eller "Format". Hvis du gemmer en kopi af din kontaktliste i kommasepareret værdiformat, kan du importere den til andre applikationer, såsom Microsoft Outlook.