Sådan oprettes en signalforstærker til mobiltelefoner

Elementer, du har brug for

  • Isoleret ledning

  • Trådskærer

  • Spyd

  • Bånd

Vi har alle været der - mobiltelefoner ser ud til at afskære eller droppe opkald på de mest ubelejlige tidspunkter. Mobildækning er stadig langt fra perfekt, fordi den fungerer på samme princip som radiobølger. Mobiltelefoner kan kun oprette forbindelse til tårne ​​inden for rækkevidde, og hvis dit signal er blokeret af høje bygninger, ujævnt terræn, eller hvis du rejser gennem en død zone, er du ude af lykke. Der er dog et par ting, du kan gøre for at øge styrken på din mobile enhed.

Skær omkring 30 centimeter (1 fod) af din isolerede ledning

Bøj ca. 5 centimeter af ledningen i en 90 graders vinkel.

Sæt ledningen omkring spyden omkring fem til syv gange. Start fra den bøjning, du har oprettet, og arbejd dig ned, og lad noget mellemrum være mellem hver spiral, du laver.

Træk spyden ud. Den bøjede og oprullede ledning fungerer nu som en ekstern antenne.

Find den interne antenne på din telefon. For de fleste telefoner er det lille stik omgivet af gummi. Det kan være dækket af enten et gummiprop eller bagsiden af ​​din telefon i nærheden af ​​batteriet.

Bøj ledningen i den anden ende ca. 1 til 2 centimeter. Denne ende indsættes i hullet i din eksterne antenne. Bedøm, hvor meget ledning du har brug for at bøje, baseret på hvor dybt placeret i telefonen din antenne er placeret.

Fjern halvdelen af ​​isoleringen ved den bøjning, du oprettede med trådskærerne. Ledningen skal være i kontakt med antennen, hvis den skal sende eller modtage noget signal.

Indsæt den eksponerede ledning i antennen, og fastgør den med klæbebånd.

Tips

Undgå at forhindre dine hænder i at antenne. Drej din telefon mod det nærmeste tårn, hvis du ved, hvor den er. Undgå store metalmasser, der kan forstyrre modtagelsen. Hvis du er indendørs, skal du bevæge dig mod et vindue.