Sådan downloades alle vine videoer fra dine arkiver på vin

Har du brugt Vine? Hvis det er tilfældet, vil du sandsynligvis gerne downloade alle dine Vine-videoer, før de forsvinder for godt. Vi viser dig hvordan du downloader et og alt videoarkiv fra Vine-tjenesten, det er ret simpelt og kan gøres med enhver webbrowser. Der er ingen grund til at bryde ud eller udlede en DIY-løsning som det, der var engang nødvendigt. Og ja, hvis du aldrig har brugt Vine fra din iPhone eller Android, vil det være helt irrelevant for dig.


For nogle hurtige baggrund var Vine et lille socialt netværk, der tillod brugere at uploade korte 6 sekunders videoklip, som slog uendeligt. Til sidst blev video sharing-tjenesten forbrugt af Twitter, der derefter besluttede at afslutte Vine-tjenesten helt, og der er ingen begrænset tidsperiode for at få dine videoer slukket af tjenesten, før de kan forsvinde for godt.

Sådan Downloades Alle Vine Videoer

Ok, lad os komme til det; du vil have dit Vine video arkiv. Sådan downloader du hele ting:

  1. Gå til http://vine.co og log ind på din Vine konto
  2. Klik derefter på den store "Download Your Vines" -knappen øverst, eller gå til siden Indstillinger på https://vine.co/settings
  3. Kig efter "Download your Vines" og vælg "Download Archive" for at starte Vine video arkiv download

Du finder zip-arkivet, der indeholder alle arkiverne mærket noget som "archive_1281249128412.zip" i din standard download directory. Medmindre andet er angivet, er det normalt på Mac'en ~ / Downloads i mappen Brugere, og i Windows findes det normalt i Mine Dokumenter.

Når du først pakker ud zip-arkivet, finder du en mappe, der er mærket som "arkiv_1281241231", som indeholder en index.html-fil og en billed- og videokatalog. Hvis du læser index.html-filen i din webbrowser, finder du en flot grænseflade til at gennemse dit Vine-arkiv med video-looping og miniaturebilleder og med dato- og klokkeslættet, når de oprindeligt blev sendt til tjenesten. Du kan også få adgang til Vine-videoer direkte, som ender med at være mp4-videofiler, og der er desværre ikke noget dato- eller tidsstempel i filnavnet, hvilket betyder, at du taber for at finde ud af, hvornår dataene kommer fra.

Hvis du har Vine eller brugte Vine-tjenesten, skal du handle hurtigt og downloade dit Vine-arkiv så hurtigt som muligt. Tjenesten lukkes officielt snart, og efter det er det sandsynligt inden for en tid, før du ikke længere kan få adgang til dine data, og vinstokke vil være væk for gode.