Hvad er Conexant HD Audio?

Conexant HD Audio refererer til lydsoftware oprettet af Conexit Systems Inc. i Newport Beach, Californien. Det bruges i en række Windows-baserede personlige computere, inklusive dem lavet af Hewlett Packard.

Om Conxant Systems

Conexant Systems, Inc. (NASDAQ: CNXT) blev udskilt fra Rockwell i 1999. Ud over deres hovedkontor i Newport Beach, Californien, har virksomheden designcentre i USA og Asien og salgskontorer over hele verden. Virksomheden opretter "billeddannelses-, lyd-, indlejret modem- og videoovervågningsapplikationer" ifølge virksomhedens websted.

Conexant lyd

Ud over HD-lydprodukter til pc'er og lydcodecs skaber Conexant også lyd- og stemmefunktionelle produkter til perifere computersystemer. SoC eller System on a chip-løsninger er et andet fokus for virksomheden.

HD-lyd

High Definition eller HD-lyd er en Intel-chipset-standard, designet til at erstatte 1997 Audio Codec 97-standarden. Det blev oprettet for at være i overensstemmelse med det lydformat, der blev brugt i DVD'er, og inkluderer en afspilningseksempelfrekvens på op til 48 kHz ifølge TopBits.com.