Sådan skjuler du din identitet på Twitter

Hvis du vil skjule din identitet på en nuværende Twitter-konto, er det for sent, hvis du allerede har brugt dit rigtige navn, et billede af dig selv, tilføjet personlige venner eller lignende. Du skal slette din nuværende konto og starte forfra, hvis du vil skjule din identitet helt. Når du har oprettet din nye, anonyme Twitter-konto, kan du tale med hvem du vil og sige hvad du vil, og ingen ved, at det er dig. Dette er også nyttigt, hvis du havde problemer med chikane på din oprindelige konto.

Gå til Twitter-startsiden, og vælg knappen, der siger "Tilmeld dig nu."

Indtast et navn, du vil give dig selv. Indtast ikke dit rigtige navn.

Indtast et brugernavn. Endnu en gang skal du ikke indtaste dit rigtige navn.

Indtast en adgangskode og e-mail-adresse. Bare rolig, e-mail-adressen offentliggøres ikke offentligt.

Skriv CAPTCHA-ordene, og vælg "Opret min konto."

Vælg at følge alle personer, som Twitter foreslår fra listen over interesser, og tryk på "Næste trin."

Spring over det næste trin, fordi det tilføjer venner fra dine e-mail-kontakter. Hvis du ønsker at skjule din identitet, vil du ikke tilføje nogen venner, du kender personligt.

Spring også over det næste trin, medmindre du kender til Twitter-konti, du vil tilføje, hvor personen eller gruppen ikke personligt kender dig. Når du har trykket på "Næste trin", føres du til din profilskærm.

Vælg "Indstillinger" helt fra toppen. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din konto yderligere.

Vælg din tidszone.

Indtast URL'en til et websted, der interesserer dig. Gå ikke ind på en personlig webside eller blog. Hold det generelt til en større gruppe eller virksomheds websted. Selv at komme ind på et lokalt websted eller en vens blog kan give spor om din identitet.

Indtast en biografi. Da du prøver at skjule din identitet, skal du give dit alter-ego en interessant sammensat bio.

Indtast et sted for dig selv. Du kan indtaste, hvor du bor, hvis du vil, så længe det ikke er en lille, specifik by. Den enkleste måde at skjule din identitet på er at gøre krav på en storby som New York eller Los Angeles.

Hold geotagging deaktiveret. Denne funktion viser din placering, hvis du bruger et tredjepartsprogram, der tillader det.

Vælg "Beskyt mine tweets." Dette låser din konto, og kun konti, som du tillader at følge dig, kan se dine tweets.

Tryk på "Gem".

Klik på "Billede" øverst.

Klik på "Vælg fil" for at vælge en billedfil fra din computer, så folk kan se dem som din avatar. Brug ikke et billede af dig selv.

Klik på "Gem" for at begynde at tweette, følge personer og lade folk følge dig.

Tips

Når du har oprettet din konto, skal du gå til den e-mail-konto, du har angivet for din Twitter-konto, og bekræfte din nye Twitter-konto. Du har kun begrænsede funktioner, indtil du gør dette.