Instruktioner til Garmin GPS 12

Garmin GPS 12 er et lille håndholdt GPS-system til udendørs brug. Den har et vandtæt etui og leveres med et håndledsrem. Du kan også købe et pc-sæt, eksterne antenner og data / strømkabler. GPS 12 indeholder 500 waypoints eller destinationer, og Garmins "TracBack" -funktion viser din sporlog i omvendt rækkefølge, så du hurtigt kan navigere hjem. Dette er en ophørt model, men er stadig tilgængelig fra detailhandlere.

Trin 1

Installer fire AA-batterier i bunden af ​​enheden. Drej tommelfingersløjfen en kvart omgang mod uret for at åbne batterirummet, isæt batterierne, og sæt dækslet på igen ved at dreje tommelfingeren en kvart omgang med uret.

Trin 2

Tænd for enheden ved at trykke på "Beacon" -tasten og holde den nede. Vent på, at enheden selvtest, at modtage satellitsignaler og at Positionssiden vises. Brug piletasterne "Venstre" og "Højre" til at flytte mellem dataindtastningsfelter og menupunkter. Tryk på piletasterne "Op" eller "Ned" for at fremhæve menuvalg og rulle gennem bogstaver og tal.

Trin 3

Tryk på "Mark" -tasten for at markere din nuværende position som et waypoint. Navngiv waypointet ved at fremhæve feltet "Navn" og trykke på "Enter". Brug piletasterne "Op" og "Ned" til at indtaste ordet "Hjem", og tryk på "Enter".

Trin 4

Gå i tre eller fire minutter i alle retninger. Tryk på "Side" for at få vist kortsiden. Skift kortskalaen ved at fremhæve "Zoom" -feltet og trykke på "Enter". Brug piletasterne "Op" eller "Ned" til at vælge "1,2 mi" og tryk på "Enter". Diamantikonet i midten af ​​skærmen angiver din nuværende position, og linjen mellem diamanten og hjemmets waypoint er din sporlog.

Trin 5

Drej til højre omkring 90 grader og gå i to eller tre minutter. Tryk på "Gå til" -tasten, fremhæv ikonet "Hjem" og tryk på "Enter". Enheden viser en lige linje fra din aktuelle position til startpunktet.

Trin 6

Tryk på "Side" for at få vist kompassiden. Skærmen viser dit destinations waypoint øverst på skærmen med pejling og afstand til det umiddelbart nedenfor. Pilen i midten af ​​kompasset viser retningen til din destination. Drej, så pilen peger opad, og fortsæt med at gå i den retning, indtil du ser meddelelsen "Ankomst derhjemme."

Trin 7

Ryd displayet ved at trykke på "Side" eller "Afslut", indtil kortsiden vises. Fremhæv "Opt", og tryk på "Enter", vælg derefter "Track Setup", og tryk på "Enter". Fremhæv "Clearlog?", Tryk på "Enter", og vælg derefter "Ja" og "Enter" for at bekræfte.

Tryk og hold "Beacon" -tasten nede i tre sekunder for at slukke for enheden.