Sådan får du din stemme til at lyde elektronisk

Flere programmer, der kan downloades, giver dig mulighed for at ændre stemmer til elektroniske eller robotbaner. Nogle programmer giver dig den tonehøjde-perfektionerede lyd, der høres i sange af T-Pain eller Kanye West, mens andre giver dig en meget fladere, robotlyd. Med fremkomsten af ​​smartphones kan du downloade billige eller gratis apps, der giver dig en elektronisk lydende stemme. Uanset om du planlægger at optage en sang eller bare vil have det sjovt, skal du være i stand til at finde en mulighed, der passer dig.

Trin 1

Download lydmanipulationssoftware. Nogle koster penge; andre er gratis.

Trin 2

Optag en vokalprøve med en indbygget mikrofon eller en USB-mikrofon. Optag kun stemmekomponenten, hvis du optager en fuld sang.

Trin 3

Maksimer den automatiske indstillingseffekt, hvis du bruger tonehøjde-perfektionssoftware, eller vælg et elektronisk eller robot-stemmefilter, hvis du bruger software til lydmanipulation. Optimer effekten ved at indstille "retuning" -tærsklen til 0 og ændre EQ-frekvenser til 400 procent. Tilføj rumklang for yderligere at understrege effekten. Eksperimenter med indstillingen for at få en lyd, du kan lide.

Besøg en appbutik. Download en robotstemme-app som f.eks. Min robotstemme. Disse apps ændrer din stemme, når du taler til en smartphone-mikrofon.