Sådan overføres video fra et sikkerhedssystem til en DVD

Mange virksomheder og nogle husejere bruger sofistikerede sikkerhedssystemer, der optager video fra sikkerhedskameraerne. Nogle optager en konstant strøm af video, mens andre kun optager i et par sekunder med bestemte intervaller, f.eks. Hvert femte minut. De fleste af disse sikkerhedssystemer gemmer disse videoer på VHS-bånd eller på en computers harddisk. Overførsel af disse filer fra den gemte placering til DVD er noget tidskrævende, men trinnene er lette at følge.

Fra VHS

Trin 1

Anbring VHS-sikkerhedstapen, der skal kopieres, i en VHS-afspiller. Ideelt set vil dette være en VHS-afspiller / DVD-optager kombinationsmaskine tilsluttet et tv. Anbring en skrivbar DVD i DVD-bakken. Hvis du bruger separate VHS-afspillere og DVD-optagere, skal du sørge for, at begge er tilsluttet det samme fjernsyn, inden du indsætter båndet og DVD'en.

Trin 2

Tryk på "Afspil" på VHS-afspilleren, og afspil videoen, indtil den når det punkt, hvor du vil begynde at optage. Tryk på "Pause".

Trin 3

Tryk på "Optag" på DVD-optageren. Tryk på "Afspil" på VHS-afspilleren. Lad videoen afspilles, indtil den når det punkt, hvor du vil stoppe optagelsen. Tryk på "Stop" på DVD-optageren.

Vælg "Menu" på DVD-optageren, og vælg "Afslut disk" eller lignende ordlyd. Dette vil formatere DVD'en, så den kan afspilles på enhver DVD-afspiller. Hvis du ikke afslutter DVD'en, afspilles den muligvis kun på den pågældende DVD-optager / afspiller. Efterbehandling af DVD betyder, at du ikke kan optage mere video på den senere.

Fra en computers harddisk

Trin 1

Find de videofiler, der skal kopieres, på sikkerhedssystemets computer. Hvis den ikke har en DVD-brænder, skal du gemme de videofiler, der skal kopieres, på et USB-drev eller e-maile dem til en computer med en DVD-brænder.

Trin 2

Anbring en skrivbar DVD i DVD-brænderen.

Trin 3

Konverter videofilerne til et DVD-kompatibelt format, hvis det er nødvendigt, såsom asf, .avi, .mp2, .mpeg, .mpg, .mpv2 eller .wmv. Brug gratis konvertere såsom Media Converter eller Quick Media Converter (se Ressourcer). Hvis du overførte dine filer ved hjælp af et USB-drev eller via e-mail, skal du gemme dem i en fil på skrivebordet, før du konverterer dem.

Trin 4

Åbn DVD-softwaren efter eget valg, såsom Windows Movie Maker, som leveres pakket med Windows-operativsystemer. I Windows Movie Maker skal du gå til knappen "Movie Maker" og vælge "Importer fra enhed."

Trin 5

Vælg enheden, sandsynligvis din computers harddisk. Vælg de videoer, der skal kopieres, og klik på "Importer". Vent på, at importen er færdig.

Trin 6

Klik på "Afslut film", og vælg "Gem på DVD."

Vent til DVD'en er færdig med at brænde. Med større filer kan dette tage temmelig lang tid, nogle gange op til en time. Kig efter en pop op-dialogboks, der vises, eller DVD-drevet til at skubbe DVD'en ud, når brændingen er afsluttet.