Sådan nivelleres hurtigt i "Viva Pinata"

Den eneste måde at låse op for nye værktøjer, genstande, planter og pinata-dyr er ved at udjævne sig i "Viva Pinata." Der er mange måder at niveauere din havearbejdsmåler op, så flere af spillets godbidder bliver tilgængelige hurtigt. En af de store ting ved at udjævne sig i "Viva Pinata" er, at hvis du hurtigt prøver at få erfaring, bliver det aldrig en opgave, fordi der er så meget at se og gøre på Pinata Island.

Lokkes nye pinata-dyr til din have til både en besøgende og en resident pinata-oplevelsespris. Hvis en pinata er interesseret i din have, krydser den dens grænse, og spillet giver dig oplevelse som en belønning. At få en piñata til at blive i haven som fastboende vil give dig en massiv oplevelsesforøgelse. Du vil sandsynligvis modtage besøgsprisen for en Bunnycomb for at holde en enkelt gulerod i haven, efterfulgt af beboerprisen, når bunny pinata forbruger den.

Dyrkning af planter til perfektion er en sikker måde at hurtigt niveauere op på. At udvikle en ny plante fra et frø giver dig oplevelse, mens du bruger gødning til at udvide en plante til sin maksimale vækst, vil give yderligere erfaring. En plante kan befrugtes op til tre gange, før den er fuldt udviklet, og du får erfaring pr. Tre vellykkede anvendelser af gødning til hver planteart. Påføring af tre poser orange gødning på en spirende græskarplante giver dig mest oplevelse.

Romantik pinata dyr for store jackpotter af oplevelse for hurtigt at niveauere. Spillere får en stor del af oplevelsen for at lave et pinataæg første gang et par pinatas-romantik. En massiv “Master Romancer” oplevelsesbonus tildeles for at have syv af de samme pinata arter i din have på én gang. Hver pinata-art har forskellige krav for at romantisere et par, så undersøg dem fra encyklopædi-indstillingen under menuen.

Foder dine pinatas usædvanlig mad og genstande for at opdage hemmelige variantfarver. En mindre oplevelsesforøgelse tildeles for at finde en genstand end at ændre en pinata-skabnings naturlige farve. Hvert dyr har tre genstande, der aktiverer et af dets variantfarvemønstre. For eksempel vil fodring af Shellybean snegl pinatas majsører, blåklokkeblomster og stikkelsbær aktivere varianterne af arten.