iMac med 27 "Retina 5k Display Udgivet

Apple udgav den første iMac med en ultrahøj opløsning retina display i dag. Retina-modellen indeholder en 27 "skærm med en kæmpe 5120 x 2880 pixel opløsning, som Apple kalder en Retina 5K skærm.


IMac med Retina-skærmen understøttes også af en kraftig intern hardware, hvor indgangsniveauet indeholder en quad core 3.5GHz Core i5 CPU, der kan konfigureres på op til 4GHz Core i7 CPU. Indgangsniveaumodellen leveres med 8 GB RAM, med en 16 GB og 32 GB opgradering tilgængelig (en af ​​de to sidstnævnte vil blive anbefalet til de bedste resultater). Alle Retina iMac'er er standard med et 1TB fusionsdrev.

Selvfølgelig kræver kørsel af en sådan ultrahøjopløsningsdisplay en vis betydelig grafikkraft, og Retina iMac leveres som standard med AMD Radeon R9 M290X med 2 GB VRAM, men kan opgraderes til AMD Radeon R9 M295X med 4 GB RAM, hvis ønskes.

Prissætning for adgangsniveau Retina 5K iMac starter på $ 2499, og kan leveres i dag fra Apple Store. Tilpasning af nethinden iMac forlænger forsendelsestiden med et par dage.

Separat blev Mac Mini også opdateret i dag med mindre ændringer i hardwarekomponenterne, herunder hurtigere processorer. Mac Mini fortsætter med at starte på $ 499 for den grundlæggende model.

Den nye iMac og Mac Mini leveres begge med OS X Yosemite forudinstalleret, som nu er tilgængelig som en gratis download til Mac'er, der kan køre den nye version.

Apple meddelte også opdaterede iPads i dag, som har forbedret hardware og inkludering af Touch ID.