Sådan justeres en WildBlue-parabolantenne

Justering af din egen parabolantenne virker som en meget vanskelig proces, men er faktisk ret let. At gøre det selv giver dig også mulighed for at købe en skål, der ikke er tilsluttet eller tilknyttet de sædvanlige tjenester som DIRECTV eller Dish Network. Selvom du abonnerer på en af ​​disse tjenester, kan du spare dig penge ved at vide, hvordan du justerer fadet, fordi du ikke længere behøver at stole på, at deres teknikere gør det for dig.

Trin 1

Vælg et sted, hvor du planlægger at installere WildBlue parabolantenne. Sørg for, at det sted, du vælger, vender mod syd og er uhindret af træer eller huse. Du har brug for en klar sigtelinje for at satellitten kan fungere bedst muligt.

Trin 2

Brug boret til at montere skruerne i monteringspladen og fastgør den til det sted, du har valgt. Du kan vælge at vedhæfte det til dit hjem eller et fladt område nær huset.

Trin 3

Monter parabolantennen på monteringsbeslaget. Stram ikke monteringsboltene endnu, da du bliver nødt til at muliggøre en vis bevægelse og drejning af satellitten, når du placerer den korrekt. Når du har placeret skålen, skal du stramme boltene tæt.

Trin 4

Kør koaksialkablet fra parabolantenne til LNBF til modtageren. Dette løber fra bunden af ​​satellitstangen fra under skålen op til midten af ​​skålen. Tilslut satellitmodtagerledningen fra den udvendige skål til fjernsynet indeni, og tænd dem derefter begge.

Trin 5

Indsæt det kort, der fulgte med din modtager. Der skal være en brugsanvisning eller et kort, der forklarer, hvordan du oprindeligt opsætter fadet og modtageren. Følg vejledningen direkte. Det giver dig to hovedoplysninger, der hjælper med at fuldføre parabolopsætningen: parabolskålens korrekte højdekode og den retning, du skal pege på. Sørg for at skrive ned højdeantalet og tage det ud med dig.

Når du har sat satellitten mod syd i den rigtige retning, og skålen er godt boltet, henvises til højdeantalet og vippes skålen op til markeringen på drejearmen. Placer signalfinderen i midten af ​​skålen for at kontrollere signalstyrken. Foretag de nødvendige justeringer af højden langsomt, indtil du opnår den ønskede signalstyrke.