Sådan tilmelder du dig en Amazon Prime-konto

Amazon Prime giver dig mulighed for at tilmelde dig en 30-dages gratis prøveperiode efterfulgt af en årlig debitering, hvis du beslutter at beholde kontoen. Du skal have en Amazon-konto for at aktivere Amazon Prime-funktioner såsom Instant Video og Music og gratis to-dages forsendelse. Du bliver nødt til at indtaste dine kreditkort- og faktureringsadresseoplysninger inklusive dit navn, adresse og telefonnummer.

Trin 1

Sådan tilmelder du dig en Amazon Prime-konto

Gå til Amazon og klik Din konto på menulinjen for at logge ind med din Amazon-konto.

Trin 2

Sådan tilmelder du dig en Amazon Prime-konto

Log ind på din Amazon-konto ved at skrive din e-mail-adresse i Min e-mail adresse er: boks. Vælg Ja, jeg har et kodeord knappen, og skriv din adgangskode. Klik på Log ind med vores sikre server. Du skal vælge Nej, jeg er ny kunde knappen for at tilmelde dig en ny Amazon-konto, hvis du aldrig havde en Amazon-konto før.

Trin 3

Amazon Prime giver dig mulighed for at tilmelde dig en 30-dages gratis prøveperiode efterfulgt af en årlig debitering, hvis du beslutter at beholde kontoen. Du skal have en Amazon-konto for at aktivere Amazon Prime-funktioner såsom Instant Video og Music og gratis to-dages forsendelse. Du bliver nødt til at indtaste dit kreditkort og din faktureringsadresse ...

Klik på Prøv Prime gratis i 30 dage på Amazon-startsiden for at tilmelde dig Amazon Prime.

Trin 4

Amazon øjeblikkelig video, Kontoændring, Amazon prime-konto

Udfyld formularen med dine kreditkort- og faktureringsadresseoplysninger, og klik Prøv Prime gratis at begynde at bruge Amazon Prime. Du vil blive opkrævet $ 99 om året, efter at din 30-dages gratis prøveperiode er slut. Du kan annullere betalingen når som helst under prøveperioden, hvis du beslutter ikke at bruge Prime.

Sådan tilmelder du dig en Amazon Prime-konto

Gå tilbage til Amazon-hjemmesiden med dine loginoplysninger og bemærk det Din prime vises på menulinjen. Klik på Din prime for at begynde at bruge dine Amazon Prime-kontofordele.