Sådan ændres adgangskoden fra Outlook 2007

Microsoft Office 2007 har et helt andet design til Office-brugergrænsefladen - noget der ikke har været gjort af Microsoft til Office-pakken i meget lang tid. Dette redesign indeholder mange menupunkter, der har ændret placering eller på anden måde er skjult for brugere, der er fortrolige med den "klassiske" Office-brugergrænseflade. Hvis du ikke har været i stand til at finde placeringen til at ændre din adgangskode i Outlook 2007, kan du blive overrasket over at høre, at dette er et aspekt af Office-grænsefladen, der har ændret sig lidt.

Klik på menuen "Værktøjer" øverst i vinduet, og klik derefter på menupunktet "Kontoindstillinger" under det.

Brug kolonnen "Navn" til at identificere den e-mail-konto, som du vil arbejde med. Vælg den konto, og klik derefter på knappen "Skift". Vinduet "Skift e-mail-konto" åbnes.

Fjern enhver tekst eller stjerner, der i øjeblikket er i feltet "Adgangskode", og skriv derefter den adgangskode, du vil bruge. Hvis du bruger den samme adgangskode til dine indgående og udgående mailservere (som det er tilfældet med de fleste e-mail-konti), afslutter dette processen. Klik på "Næste" og "Afslut". Klik ikke på "Næste" eller "Udfør", hvis du bruger forskellige adgangskoder. Fortsæt til næste trin.

Klik på knappen "Flere indstillinger" i nederste højre hjørne af vinduet.

Vælg fanen "Udgående server". Vælg alternativknappen "Log på med", hvis du bruger forskellige adgangskoder til indgående og udgående mail. Indtast den nye adgangskode i feltet mærket "Adgangskode".

Klik på "OK", klik derefter på "Næste" og "Udfør" for at gemme dine indstillinger.