iPad 2 rygter: Dual Core CPU, USB, Anti-Glare Screen, CDMA + GSM Version, osv

Da forfaldsdatoen for iPad 2 nærmer sig, fortsætter ryktemøllens formodning opvarmning. De seneste rygter til den næste iPad er som følger:

iPad 2 har dual-core CPU
Grundlaget for denne rygte kommer fra en Senior Technology Analyst hos Rodman & Renshaw Investment Bank, Ashkok Kumar, der hævder, at Apple vil opdatere både iPad og iPhone til at have en dual core processor med to 1GHz ARM Cortex A9 kerner. Hvis det er sandt, kan dette give et betydeligt resultatforøgelse på enhederne. Hvad er kilden til oplysningerne? Ingen ved sikkert, men man kan spekulere det er fra kontakter et eller andet sted i iPad-forsyningskæden, eller måske er det bare et uddannet gæt.

iPad 2 + USB-port?
Tidligere påståede iPad 2-case designs gav nogle tips om, hvad iPad 2 vil bringe, og som vi påpegede er der en mysteryåbning på toppen af ​​sagen, der kunne være passende for en mikro-USB-port. Nu giver en ny rygte yderligere påskønnelse af denne påstand, selv om vi også har hørt modstridende rapporter om, at topcase åbningen rent faktisk er til en lyssensor. Kilden? En angiveligt vel forbundet russisk mand, der angiveligt talte med en ODM-sælger, der hævder, at iPad 2 vil have en USB-port. Så nogen fortalte nogen, der fortalte nogen, at den næste iPad vil have en USB-port, hmm ... det ville være en fantastisk funktion, men tag den med et saltkorn for nu.

iPad 2 med et "Smudge Proof Anti-Glare Screen"
DigiTimes er hit og savner med rygter, og nu hævder de, at den næste iPad-skærm vil have "anti-smudge og anti-reflekterende behandlinger for at konkurrere mod Kindle og tiltrække flere forbrugere." Det lyder godt, selv om jeg ville være meget overrasket, hvis iPad tabte glasoverfladen.

Tre iPad 2 Versioner: CDMA, GSM, Wi-Fi
En CDMA iPad rygter? Ikke for overraskende. Denne er DigiTimes igen, hvem siger, at Apple vil frigøre op til tre separate iPad 2-modeller, der tilbyder Wi-Fi, 3G-cellulær adgang og CDMA-kompatibilitet (dermed Verizon).

Slankere Body & Flatter Back
Dette er baseret på de tilfælde, der popper op, den nuværende iPad model passer ikke, og der er ekstra plads flydende omkring nogle af kanterne. Forudsat at sagerne er ægte betyder det naturligvis, at den næste iPad bliver lidt slankere. At dømme efter sagerne, kan du også antage at ryggen bliver mere flad, og at sidekanterne kan være lidt slankere.

Bedre højttalere
Dette er almindeligt rapporteret uden nogen reel kilde, men jeg tror, ​​at det er en sund fornuftspekulation, der kun er baseret på at se på iPad 2-tilfælde, der lækker, der flyder rundt: der er en stor port i bunden af ​​det tilfælde, hvor højttaleren normalt er, hvad ville der mere det er det?

Dual Cameras
Dette er ikke noget nyt og fortsætter med at være en meget forventet træk ved iPad 2. De lækkede case designs viser en åbning på bagsiden til et kamera, og FaceTime er et stort salgspunkt for den eksisterende iPhone og iPod touch, det ville kun gøre fornemmelse at komme til iPad. Det eneste, der ville være overraskende her, er, hvis Apple ikke frigiver to kameraer til FaceTime-support på den næste iPad.