Sådan downloades fra Hypertext Transfer Protocol

HTTP står for "Hypertext transfer protocol." Det er det præfiks, der ofte bruges i begyndelsen af ​​webadresser. Hvis du ser en film, der streamer fra et bestemt websted, kan du bruge HTTP-adressen til at downloade videoen, der afspilles på webstedet, til din computer i det format, du vælger. Dette giver dig mulighed for at se videoen i din egen filmafspiller, selv når du ikke er online.

Trin 1

Download og installer YouTube Downloader. Dette program giver dig mulighed for at bruge enhver YouTube HTTP-webadresse til at downloade streaming FLV-videoen til din computer. Det er gratis at bruge, men ulempen er, at det kun fungerer med YouTube.

Trin 2

Naviger til ConvertFiles-webstedet. Dette websted kan downloade enhver HTTP-adresse, du indsætter i tekstboksen der som en videofil efter eget valg, såsom WMV til Windows Media Player eller MOV til Quicktime.

Prøv Zamzar. Indtast din HTTP-adresse i den første tekstboks og din e-mail-adresse i den anden. Dette websted giver dig mulighed for at sende den ønskede video til din e-mail-adresse.