Sådan installeres apps på Apple Watch

Apple Watch giver apps mulighed for at blive installeret på enheden, men i modsætning til iPhone, iPad eller Mac er der ikke en App Store specifik for Apple Watch med de traditionelle 'get' og 'buy' download knapper. I stedet håndteres installering af apps på Apple Watch via den parrede iPhone, hvilket giver mening, da de fleste Apple Watch-apps er afhængige af data og tilslutning via den parrede enhed.


For at installere en app på Apple Watch skal appen selv understøtte Apple Watch. Dette er let identificeret i iOS App Store ved at kigge under downloadknappen for "Tilbud Apple Watch App" -linjen, hvilket indikerer, at ved at installere (eller opdatere) appen på iPhone, vil du kunne få den medfølgende Apple Watch app samt.

Installation af en app på Apple Watch fra iPhone

I dette eksempel vil vi installere appen, der hedder Sky Guide, på Apple Watch. Du skal bruge Apple Watch og den parrede iPhone til at fuldføre appinstallationsprocessen:

  1. Fra den parrede iPhone skal du installere eller opdatere den app, du vil placere på Apple Watch - dette gøres via den traditionelle App Store i iOS
  2. Åbn Apple Watch-appen, og gå derefter til "My Watch"
  3. Rul ned i indstillingspanelet, indtil du ser navnet på den pågældende app (for eksempel Sky Guide) og tryk på den
  4. Hvis du vil installere appen på Apple Watch, skal du dreje skiften ved siden af ​​"Vis app på Apple Watch" til ON-positionen, dette vil udløse processen "Installation ..."
  5. Beslut om, om appen skal vises på blik eller ej, ved at skifte 'Vis i blik' for at være ON eller OFF som ønsket (ON er ofte den bedste)
  6. Når du er færdig med at installere, skal du finde appen på Apple Watch-skærmen

Nu skal du bare vende tilbage til startskærmen for Apple Watch, tryk på det nyinstallerede apps-ikon, og du vil bruge den nyinstallerede Apple Watch-app. Hvis du aktiverede visningen Glances for appen, finder du den, når du slår op fra urskærmbilledet som en del af blikket.

De fleste Apple Watch-apps er i øjeblikket afhængige af den parrede iPhone til dataindhentning og dataoverførsel, hvilket betyder, at hvis iPhone ikke er i Bluetooth eller Wi-Fi-området, kan apps-funktionaliteten være begrænset. Dette vil sandsynligvis ændre sig i takt med, at Apple Watch vinder indfødte apps og måske i fremtidige hardwareversioner også en mobilversion. Det er derfor, du skal bruge den parrede iPhone til opgaver som at installere opdateringer, apps og endda tilpasse individuelle indstillinger på Apple Watch, som de hurtige svar eller Apple Pay-kort.

Husk, at Apple Watch app-økosystemet er ret nyt, og selvom der allerede er mange apps til rådighed for enheden, har mange af de eksisterende begrænsede anvendelser eller er endnu ikke optimalt optimeret til, hvordan Watch bruges. Ikke desto mindre vil udviklere fortsætte med at forbedre og designe for Watchet, og det er stadig sjovt at undersøge, hvilke apps der er derude. The Watch selv har 8 GB lagerplads, hvilket er nok til at holde et ton af apps og andre data.

Afinstallation af en app fra Apple Watch er simpelthen et spørgsmål om at vende tilbage til My Watch-indstillingerne> App Name> Untoggling "Vis App på Apple Watch".

Det er muligt, at dette vil ændre sig i en fremtidig WatchOS-opdatering, men i øjeblikket håndterer du apps på din iPhone.