Sådan synkroniseres en MacBook Pro med en iPad

Ligesom andre bærbare Apple-enheder synkroniseres iPad med computersystemer for at overføre medier til tabletten. Da Apples iTunes-synkroniseringssoftware er forudinstalleret på MacBook Pro-systemer, kan iPad synkroniseres med den bærbare computer uden yderligere installation eller konfiguration. IPad-synkronisering overfører kun data i en retning, der matcher iPadens lager til MacBooks mediebiblioteker.

Trin 1

Tilslut iPad og MacBook Pro ved hjælp af USB-kablet, der følger med tabletten. Hvis MacBook har en kompatibel version af iTunes installeret, åbnes den automatisk. Hvis den har en ældre version af iTunes, skal du opdatere den ved at klikke på menuen "Hjælp" og vælge "Søg efter opdateringer."

Trin 2

Klik på knappen "Fortsæt", når velkomstskærmen for iPad vises. Denne førstegangsopsætning indstiller dine synkroniseringsindstillinger til brug under fremtidige forbindelser. Læs softwarelicensaftalen, og klik på "Fortsæt" igen.

Trin 3

Indtast dit Apple ID og tilhørende adgangskode i de angivne felter. Dette forbinder din iTunes-konto til iPad og giver dig mulighed for at overføre købte medier og foretage nye køb direkte på enheden. For at oprette et nyt Apple ID skal du klikke på alternativknappen "Jeg har ikke et Apple ID" for at konfigurere et. Klik på "Fortsæt".

Trin 4

Lad alternativknappen "Opsæt som ny iPad" være valgt, og klik på "Fortsæt". Indtast en titel til iPad i feltet "Navn", og marker afkrydsningsfelterne nedenfor for automatisk at synkronisere sange, fotos og applikationer efter ønske. Hvis du ikke vælger at synkronisere oplysninger automatisk, kan du stadig manuelt tilføje den type medier til iPad. Klik på "Udført" for at afslutte opsætningen.

Trin 5

Vent til den første synkroniseringsproces er færdig. Dette kan tage noget tid afhængigt af størrelsen på dit mediebibliotek. Hvis du ikke valgte nogen automatiske synkroniseringsindstillinger eller efterlod nogle medietyper usynkroniserede, kan du tilføje bestemte emner til enheden ved at trække filer fra iTunes-biblioteket over iPad-ikonet i venstre ramme.

Klik på "Skub ud", når du er færdig, og frakobl iPad'en fra MacBook Pro. Enheden synkroniseres igen, når den er tilsluttet igen.