Apple Event Set til September 12, forventes nye iPhone 8 at starte

Apple er vært for en begivenhed den 12. september, formodentlig at debutere meget rygte nye iPhone-modeller og måske også en ny Apple Watch og Apple TV.

Apples begivenhed den 12. september starter kl. 10 PST og vil blive afholdt på deres nye campussted i Cupertino, Californien. Udvalgte pressemedlemmer blev sendt invitationer til arrangementet i dag, og Apple har også sendt et link til, at alle kan livestream begivenheden på nettet via Apple Events-siden på apple.com her. Typisk kræver websiden for Apple livestream events Safari på en Mac, iPhone eller iPad for at se live.

Tre nye iPhone modeller forventes: iPhone 8, iPhone 7S, iPhone 7S Plus

Tre nye iPhone-modeller forventes at debutere på arrangementet, herunder hvilke rygter der henvises til som "iPhone 8" (selvom det sandsynligvis vi vil se et andet navn) sammen med en iPhone 7S og iPhone 7S Plus. Det er ukendt, hvis den mindre iPhone SE får en opdatering på arrangementet.

Den såkaldte "iPhone 8", som i dagligdagen er blevet omtalt som den tiende årsdagen iPhone, vil tilsyneladende være en nydesignet iPhone model. Den nye enhed siges at have en større skærm med mindre beslag for at fremhæve displayet, fjernelse af en traditionel startknap og fjernelse af Touch ID til fordel for en ansigtsgenkendelse identifikationsmekanisme, opdateret kamera hardware og selvfølgelig en hurtigere processor og forskellige andre funktioner også. Den "iPhone 8" -udformede model forventes at blive præmiepriset, og starter især højere end standard iPhone 7S- og iPhone 7S Plus-enhederne, med nogle rygter, der tyder på en $ 1000 og større prislapp for den nye "pro" -telefon.

iPhone 7S og iPhone 7S Plus forventes stort set at udgøre det fysiske udseende af de eksisterende iPhone 7 og iPhone 7 Plus-modeller (som også deler det fysiske udseende af iPhone 6 og iPhone 6s modeller), men har opdaterede interne komponenter for at gøre enheden hurtigere, og få et bedre kamera. IPhone 7S og iPhone 7S Plus forventes stort set at opretholde de samme prisstrukturer som eksisterende iPhone-modeller.

Mange iPhone lækager og rygter har opdaget i løbet af de seneste måneder for at give indsigt i, hvad de nye iPhones vil bringe både i design og funktioner. Formentlig vil "iPhone 8" modellen blive tilbudt i tre farver; sort, sølv / hvid og en ny kobber guldfarve. Et stort antal "dummy" -modeller af "iPhone 8" sammen med iPhone 7s og 7S Plus har også surfet online for nylig, herunder disse billeder nedenfor:

En anden iPhone 8 dummy enhed viser tydeligt enheden, der mangler en fysisk startknap og ingen tilsyneladende Touch ID sensor:

Disse billeder af dummy-enheder er blot nogle få, der har skummet sig over Apple-rygterfabrikken via twitter og 9to5mac, og med forskydningsvolumen af ​​lignende dummy-enheder, lækkede komponenter og mockups, der viser stort set det samme design, er det rimeligt at Forvent at de endelige versioner kommer til at passe tæt på udseende.

Ny Apple Watch, nyt Apple TV?

Andre rygter antyder, at Apple også vil bruge arrangementet til at frigive en ny Apple Watch med indbyggede LTE-muligheder for at have mindre afhængighed af en parret iPhone og et nyt Apple TV med 4K video support.

Ingen nye Mac hardware eller iPad hardware forventes ved arrangementet, selv om Apple altid kan overraske alle.

Release datoer for iOS 11, MacOS High Sierra Sandsynligvis også

Ved siden af ​​den nye iPhone-hardware er det sandsynligt, at Apple-arrangementet vil give en officiel udgivelsesdato for iOS 11, MacOS High Sierra 10.13, tvOS 11 og watchOS 4, der hver for øjeblikket er i beta-test. Enhver bruger kan downloade og installere iOS 11 eller downloade MacOS High Sierra public beta nu, hvis de vælger, men beta systemsoftware er ofte buggier og mindre stabil end slutudgivelsen bygger.

Med ny systemsoftware lige rundt om hjørnet er det en god tid at gennemgå MacOS High Sierra-kompatible Mac-listen og listen over understøttede iOS 11-enheder, hvis du ikke er sikker på, at din bestemte hardware kører de nyeste operativsystemer.

Tidligere har Apple kun sagt, at iOS 11 og MacOS High Sierra ville debutere engang i efteråret 2017.

Husk på, at rygter er bare det, rygter. Selv om der er en hel del bevis for, at nye iPhones ser på en bestemt måde, skal de ankomme snart, er det altid muligt, at Apple vil overraske alle og gøre noget helt anderledes ved arrangementet. Hold dig opdateret den 12. september for at finde ud af, hvad der er frigivet!