Sådan udskiftes en Toshiba bærbar tænd / sluk-kontakt

Tænd / sluk-knappen på Toshiba bærbare computere er normalt flade og har lidt slitage. Det betyder ikke, at de dog ikke kan gå i stykker eller blive beskadiget på grund af fugt eller andre væsker, der spildes på tastaturet. Hvis der er væskeskader, kan det ikke hjælpe at udskifte kontakten, da bundkortet måske er synderen. Under alle omstændigheder, hvis kontakten er det eneste, der ikke fungerer, skal du udskifte den med en anden for at isolere problemet.

Trin 1

Bestil en ny switch fra Toshiba (se Resources), eller søg efter en identisk, ødelagt bærbar computer med en fungerende switch på et websted som eBay. Tag den bjærgede kontakt ud på samme måde som i de resterende trin.

Trin 2

Vend Toshiba over, og find den sorte kontakt på batteripakken. Skub kontakten, indtil batteriet springer ud. Fjern batteriet, og sørg for, at strømadapteren er frakoblet væggen.

Trin 3

Placer den bærbare computer på et bord, og vend den på hovedet.

Trin 4

Fjern hver skrue i bunden.

Trin 5

Vend den bærbare computer med højre side opad, og find derefter plaststrimlen lige over tastaturet (udvalgte modeller). Ældre modeller kan have en bredere strimmel med tænd / sluk-knappen indbygget. Tag strimlen ud med smørkniven ved at lirke langs siderne.

Trin 6

Fjern de fire skruer lige over tastaturet, hvor striben var.

Trin 7

Brug smørkniven til at presse langs kanterne på tastaturet. De små faner frigiver det, når de trykkes på.

Trin 8

Løft tastaturet let, og find det tynde kabel, der forbinder det med bundkortet. Det vil være under tastaturet, direkte i midten. Tag fat i begge sider, og træk opad for at frigøre den. Alternativt kan du bruge en pincet til forsigtigt at fjerne kablet.

Trin 9

Læg tastaturet til side, og tag eventuelle skruer ud under det. Den øverste og nederste ramme på den bærbare computer skal være løs på dette tidspunkt.

Trin 10

Adskil toprammen fra bunden, og find tænd / sluk-kontakten øverst til venstre.

Trin 11

Løsn knappen ved at fjerne kablet, der forbinder det med bundkortet. Sæt den nye kontakt og kablet i åbningen.

Udskift alt i omvendt rækkefølge.