Sådan ændres NetFlix-konti på en Xbox

En udvidet funktion af Xbox 360-videospilkonsollen er dens kompatibilitet med filmudlejningstjenesten Nexflix's "se det nu" -system. Den øjeblikkelige kø tillader Netflix-abonnenter at streame udvalgte film direkte til deres fjernsyn via Xbox 360. Hvis du allerede har Netflix på din Xbox 360, men ønsker at ændre kontooplysningerne, kan processen udføres i et par trin.

Sådan ændres NetFlix-konti på en Xbox

Tænd din Xbox 360, og tryk på guideknappen (X-knappen i midten) på Xbox 360-controlleren for at åbne menuen. Naviger derefter til bladet "Indstillinger" i højre side af menuen. Brug kontrolpinden til at rulle ned og vælge "Systemindstillinger." Tryk derefter på A.

Sådan ændres NetFlix-konti på en Xbox

Vælg "Opbevaring" i menuen efterfulgt af "Hukommelsesenhed" og endelig "Spil og apps." En liste udfyldes med alle dine gemte data. Rul gennem listen, og slet alle poster, der har ordet "Netflix" knyttet til sig. Dette sletter effektivt din konto på Xbox 360.

Xbox 360, øjeblikkelig kø, Netflix

Log ind på den Netflix-konto, der er knyttet til din Xbox 360-konsol (ved hjælp af en computer), og vælg "Log ud af alle enheder" fra din "Kontoside". Når du har bekræftet, at du vil være logget ud af alle enheder, fjernes linket mellem din konsol og Netflix-kontoen.

Sådan ændres NetFlix-konti på en Xbox

Find Xbox Live-markedspladsen (på din Xbox 360), og download Netflix øjeblikkelig kø-streaming-hjælpeprogram. Når applikationen er downloadet, skal du starte den fra instrumentbrættet.

Sådan ændres NetFlix-konti på en Xbox

Start Netflix på din Xbox 360, og log ind på den konto, du vil bruge på din konsol.

Advarsler

Når en Netflix-konto er blevet fjernet fra en Xbox 360, kan den pågældende konto aldrig gendannes på en anden Xbox 360, da hver konto kun har en aktiveringskode tilknyttet.