Sådan opdateres firmwaren på en Sony Bravia

Opdatering af firmwaren på et Sony Bravia LCD-tv er afgørende for at rydde igangværende problemer, forbedre den nuværende funktionalitet og sikre, at dit Sony Bravia LCD-tv opretholder sin øverste tilstand. For Sony Bravia LCD-tv korrigerer firmwareopgraderinger et video-auto-dæmpningsproblem, forbedrer menunavigation og reparerer flere lydrelaterede problemer.

Opdater Sony Bravia firmware

Besøg Sonys websted for at opdatere din Sony Bravia-firmware. Klik på afsnittet "Support", og find området "Drivere / software".

Vælg dit tv-modelnummer. Find opdateringen "Firmware". Download filen til din computer.

Gå til det bibliotek, hvor du downloadede firmwareopdateringen, og dobbeltklik på den. Pak filen ud ved hjælp af WinZip Self-Extractor.

Tilslut USB-lagerdrevet til din computer, gennemse mappen, hvor de udpakkede firmwarefiler er placeret, og kopier filerne til USB-lagerdrevet. Fjern USB-lagerenheden fra din computer.

Sluk for din Sony Bravia, og indsæt USB-lagerenheden i "SERVICE" -porten bag på dit tv. “SERVICE” -porten er en standard USB-indgang placeret bag på tv'et i nederste højre hjørne. Kontakt din Sony Bravia-brugervejledning, hvis du har problemer med at finde “SERVICE” -porten.

Tænd for din Sony Bravia, og vent på, at der vises en besked på skærmen, der giver dig besked om, at opdateringen tager tre minutter at gennemføre. Hvis den firmware, du forsøger at bruge, er uforenelig med din Sony Bravia, modtager du en besked for at bekræfte og downloade den korrekte firmware til dit nuværende modelnummer. Så længe firmwaren er korrekt, modtager du hvert minut en ny bekræftelsesmeddelelse, indtil firmwareopgraderingen er afsluttet.

Fjern USB-lagerenheden, når firmwareopgraderingen er afsluttet.