Sådan laver du en webstedspræsentation

En webstedspræsentation er en virtuel præsentation, der finder sted i et webstedsformat. En webstedspræsentation, også kendt som online konferencer eller et webinar, involverer to dele - en præsentator, der har ansvaret for webstedet og præsentationsdesignet og seerne, der logger på hjemmesiden ved hjælp af individuelle adgangskoder for at se præsentationen. Det er enkelt at lave en webstedspræsentation, da online ressourcer kan hjælpe dig med at starte, uploade din præsentation og sende invitationslink.

Opret din webstedspræsentation ved hjælp af Microsoft PowerPoint. Lav en plan for hvert dias i dokumentet, og brug specifikke nøgleord for at gøre din præsentation interessant og engagerende.

Tilføj billeder, sætninger, videoer og citater for at inspirere og engagere de mennesker, der skal se præsentationen. Disse tilføjelser vil også få dine dias til at skille sig ud, hjælpe dig med at nå dine præsentationsmål og føje personlighed til den samlede præsentation.

Vælg en af ​​forskellige webstedspræsentationsressourcer, herunder GoToMeeting.com, Microsoft Life Meeting og Webex.com.

Upload din PowerPoint-præsentationsfil til din valgte webstedspræsentationsressource.

Vælg din indstilling til lydpræsentationsformat. Dette inkluderer telefonpræsentationer, online lydpræsentation eller ingen lydpræsentationer. For at lytte til præsentationen kan folk enten ringe ind eller bruge deres computerhøjttalere.

Tilføj ekstra muligheder til din webstedspræsentation, herunder undersøgelser bagefter og muligheden for publikum at stille spørgsmål, når præsentationen er afsluttet.

Udfyld et gæstelogin og en adgangskode til dine seere. Hver seer kan bruge den samme generiske adgangskode og login, så opret en, der passer til alle seere.

Udfyld eventuelle krav fra online-webstedets præsentationsressource. Gem præsentationslinket sammen med loginoplysningerne. Send linket og loginoplysninger ud til seerne ved hjælp af almindelig e-mail. Inkluder en dato og et klokkeslæt for præsentationen. Alt hvad du skal gøre er at logge på præsentationswebstedet med din administrative adgangskode og navn og kontrollere præsentationen, da seerne ser præsentationen fra deres eget link til præsentation af hjemmesiden.