Sådan optages lyd på en iMac

Apples OS X-software er optimeret til optagelse og redigering af digitale medier. Der er mange stykker optagesoftware designet til brug med Apples operativsystem, herunder Garageband, Logic Pro og Pro Tools. IMac-computeren giver dig mulighed for at optage lyd gennem enten den indbyggede mikrofon eller line-in-porten (placeret på bagsiden af ​​computeren), men du har brug for en forstærker eller strømforsynet mikrofon for at bruge en mikrofon med linjen - i havn. Brug af en professionel mikrofon giver et meget renere lydsignal med mindre baggrundsinterferens end den indbyggede mikrofon. Du kan også slutte nogle mikrofoner eller andre lydkilder til computeren via en USB- eller Firewire-port.

Trin 1

Tilslut ethvert musikudstyr, som du vil optage direkte til din iMac-computer via line-in-porten (eller USB- eller Firewire-porten), der er placeret på bagsiden af ​​computeren. Hvis du skal optage ved hjælp af den indbyggede mikrofon, skal du prøve at få lydkilden centreret foran computerskærmen.

Trin 2

Åbn din optagesoftware fra OS X "Applications" -mappen. Tillad, at softwaren registrerer mikrofoner eller anden lydgenererende periferi (som en trommemaskine), der er tilsluttet din computer.

Tryk på "Record" -knappen ved hjælp af musiksoftwarens transportkontroller for at starte optagelsen. Tryk på "Record" -knappen igen eller "Stop" -knappen for at stoppe optagelsen. Klik på "File" og "Save File As", når du er færdig med at optage for at gemme din lydfil til afspilning eller senere redigering.