Sådan installeres Paramiko og PyCrypto i Mac OS X på den nemme måde

Paramiko er et SSH-modul til python, der gør det muligt at lave sikre forbindelser, og pycrypto er et kryptografisk værktøjssæt til python.

Uanset om du har brug for den ene eller den anden, eller begge dele, er den nemmeste måde at få dem begge installeret via Mac OS X på via paramiko. Du behøver ikke bruge HomeBrew, MacPorts eller nogen funky installatører, du kan selv gøre det hele ganske hurtigt. Hvis du ikke har nogen anelse om, hvad jeg taler om, behøver du sandsynligvis ikke noget af dette.

Krav:

  • Xcode 4.3 (App Store link) eller senere installeret inklusive Command Line Tools eller installere GCC og Command Line Tools uden Xcode
  • Få Paramiko 1.7.7.2+ (eller hvad den nyeste version er), denne pakke indeholder PyCrypto

Det er helt afgørende, at gcc og OS X kommandolinjeværktøjer er installeret, før installationen startes. Forsøg på at opbygge og installere paramiko og pycrypto mislykkes med en række fejl, der spænder fra "autoconf error" til "ImportError: No module named Crypto". Hvis du støder på en af ​​disse fejl, skyldes det, at Xcodes kommandolinjeværktøjer endnu ikke er installeret.

Installation af paramiko og pycrypto
Forudsat at du har GCC og python installeret i OS X nu, er det den utroligt enkle installationsproces:

  • Udpak Paramiko-arkivet og cd'en til den pågældende mappe
  • Indtast følgende kommando:
  • sudo easy_install ./

Det er det. Processen er ekstremt hurtig, hvis du har afhængigheder, så tag Xcode og installer de valgfrie kommandolinjeværktøjer, før du begynder og er på vej.

Husk at installere Xcode på egen hånd fra App Store, installerer ikke kommandolinjeværktøjer som standard, de er valgfrie. Det er nyt for App Store installationsmetoden, og det var helt ærligt, at det hang mig i et par minutter at finde ud af, hvorfor bygningerne svigtede på en nyformateret Mac, så jeg er sikker på at disse oplysninger også hjælper andre.