Sådan synkroniseres en mobiltelefon med en bilradio

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon med Bluetooth-funktioner

  • Bilradio med synkroniseringsfunktioner

Håndfri mobiltelefonopkald er en praktisk ny mulighed, der leveres i biler med Sync. Processen til at synkronisere din telefon med din bilradio med nemme at følge instruktioner gør processen problemfri. Sørg for at undersøge dit telefon- og radiosystem for at sikre, at de er kompatible til håndfri opkald, og at telefonen har Bluetooth-funktioner. Når du har synkroniseret din telefon med din bilradio, kan du nyde den lethed og sikkerhed ved Bluetooth-telefonopkald fra din nye bils komfort.

Rul gennem menuen på din mobiltelefon, og find "indstillinger". Vælg "Bluetooth" i indstillingsmenuen. Tænd Bluetooth-funktionen på din telefon. Du skal se Bluetooth-symbolet vises på din hovedskærm, som er blå med to hvide sidelæns trekanter og en sidelæns "V".

Tryk på telefonknappen på din bilradiokonsol for at aktivere telefonfunktionen. Bilen giver dig besked om, at der ikke er tilsluttet en telefon, og spørger derefter, om radioen kan forsøge at finde en telefon. Tryk på "ja" eller "send" for at finde din mobiltelefon. Bilradioen finder din telefon og tilbyder derefter en PIN-kode.

Vælg indstillingen "enheder" under din Bluetooth-menu på din telefon. Fremhæv "sync" -enheden, og vælg "OK". Indtast pinkoden, der er angivet som en sikkerhedsforanstaltning. Din telefon er nu synkroniseret med din bil og tilgængelig til håndfri opkald.

Vælg "ja", når radioen spørger, om du vil indstille denne som din primære telefon, medmindre du allerede har parret andre telefoner, som du vil fortsætte med at bruge. Radioen beder dig om at downloade din telefonbog. Vælg ja for at give mulighed for at foretage telefonopkald ved hjælp af navnene i din telefonbog i stedet for at angive det faktiske telefonnummer.

Tryk på telefonknappen på din radiokonsol for at starte et telefonopkald. Når radioen bliver bedt om det, skal du tale "opkald" efterfulgt af et navn nøjagtigt som det vises på din mobiltelefons telefonbog. Eller for at ringe til et nummer sig "ring" efterfulgt af det nummer, du vil ringe til, inklusive områdekoden. Sørg for at tale langsomt og overudtale for at forbedre din nøjagtighed med stemmekommandoer.

Tips

Din bil, telefon og radio skal alle være tændt for at fuldføre denne proces. Derudover tillader de fleste biler dig ikke at gennemføre denne proces, mens bilen er i bevægelse.

Advarsler

Pas på, når du foretager og modtager opkald for at sikre, at du ikke distraheres under kørslen.