Sådan oprettes en kontaktdistributionsliste på en iPhone

Hvis du sender en masse gruppe-e-mails til klienter, familie eller venner, vil du have lettere ved at oprette kontaktdistributionslister på din iPhone snarere end at indtaste individuelle e-mail-adresser hver gang du vil sende en besked. Distributionslister kan gemmes og opdateres relativt let og kan endda kopieres direkte fra en allerede etableret distributionsliste, som du har i din e-mail-klient. Faktisk, hvis din distributionsliste er på den lange side, vil du sandsynligvis først oprette den på din computer for at undgå at skrive alle adresserne på din telefon.

Klik på applikationen "Noter" på din iPhone.

Indtast de e-mail-adresser, du vil medtage på distributionslisten. Adskil hver e-mail-adresse med et komma og et enkelt mellemrum.

Tryk to gange på iPhone-skærmen for at afsløre valgmulighederne "Vælg", "Vælg alt" og "Indsæt".

Klik på "Vælg alt" for at fremhæve alle e-mail-adresserne på notesblokken. Tryk på "Kopiér" for at kopiere listen.

Tryk på ikonet "Telefon". Klik på ikonet i øverste højre hjørne af skærmen "Kontakter" for at føje en kontakt til din telefon. Denne nye kontakt bliver din distributionsliste.

Indtast et navn til din kontaktliste i feltet "Fornavn". Dette navn kan være alt, hvad der gør listen identificerbar for dig.

Tryk på feltet "e-mail" to gange for at afsløre indstillingen Indsæt. Tryk på ikonet "Sæt ind" for at overføre indholdet af den distributionsliste, du lige har oprettet.

Tryk på knappen "Gem" for at gemme din distributionsliste. Den er nu klar til brug.

Åbn en tom e-mail, og tryk på ikonet "tilføj" i feltet "Til". Dette åbner din kontaktliste. Rul, indtil du finder navnet på din distributionsliste, og tryk på dens navn. Alle adresserne på din liste vil nu blive indtastet i meddelelsens felt "Til".

Tips

I stedet for at skrive e-mail-adresserne i Notepad-applikationen på din iPhone kan du skrive dem i brødteksten til en e-mail på din computer og e-maile meddelelsen til dig selv. Når du åbner beskeden på din iPhone, kan du kopiere og indsætte distributionslisten i e-mail-feltet i kontaktoplysningerne.

Du modtager en advarselsmeddelelse på din iPhone, når du har trykket på "Send" -knappen og underrettet dig om, at den indtastede adresse ikke er en gyldig e-mail-adresse. Dette sker, fordi din iPhone læser distributionslisten som en enkelt e-mail-adresse i stedet for en liste. Klik på "Send" for at bekræfte, at du vil sende beskeden. Dette påvirker ikke din telefons evne til at sende beskeden til hver enkelt modtager.