Sådan omdannes iTunes til en MP3-fil

At omdanne en iTunes-fil til en MP3-fil er nyttigt, når du vil brænde en MP3-cd, e-maile filen til en ven eller afspille filen i en anden musik / MP3-afspiller. En iTunes-fil kan let omdannes til en MP3-fil ved hjælp af MP3-koderen. Når denne indkoder er valgt, kan enhver iTunes-fil omdannes til en MP3 ved hjælp af indstillingen "Opret MP3-version".

Åbn iTunes.

Åbn iTunes-indstillinger. Dette kan gøres ved at klikke på "Rediger" og vælge "Indstillinger" på en Windows-computer eller klikke på "iTunes" og vælge "Indstillinger" på en Macintosh-computer.

Under fanen "Generelt" skal du klikke på knappen "Importindstillinger". Klik derefter på rullemenuen mærket "Importer ved hjælp af" og vælg "MP3 Encoder."

Klik på “OK” for at bekræfte dette valg. Klik på “OK” for at afslutte menuen Indstillinger.

Klik for at fremhæve iTunes-filen i dit bibliotek, som du gerne vil omdanne til en MP3-fil. Klik derefter på "Avanceret" og vælg "Opret MP3-version." Alternativt kan du højreklikke på filen og vælge "Opret MP3-version." En MP3-version af iTunes-filen vises derefter under den originale fil. Du har nu med succes forvandlet en iTunes-fil til en MP3-fil.