Sådan ændres et Sony Walkman MP3-batteri

Sony Walkman musikafspillere har udviklet sig fra kassetteafspillere til CD-afspillere til digitale MP3-afspillere. Som de fleste MP3-afspillere er Sony Walkman afhængig af et genopladeligt batteri til at drive enheden. Over tid kan dette batteri miste sin evne til at holde en opladning og skal udskiftes. Kyndige brugere kan købe et erstatningssæt og selv udskifte batteriet.

Trin 1

Sluk enheden, og læg den med forsiden nedad på et bord. Indsæt det lille lirkeværktøj, der fulgte med batterisættet mellem sidepanelet og bagsiden af ​​Walkman. Du kan også bruge et plast-ID-kort eller kreditkort som et lirkeværktøj.

Flyt langsomt langs kanterne af Walkman, mens du holder spidsen af ​​bøjningsværktøjet mellem siden og bagsiden, indtil bagsiden springer af.

Trin 2

Brug lirkeværktøjet til at løfte de små metaltapper, der omgiver batteriet og enhedens interne komponenter. Løft Walkman forsigtigt op, og fjern også frontdækslet.

Trin 3

Træk forsigtigt det lille forbindelsesbånd op og væk fra printkortet. Nogle modeller kan have et lille plastikhåndtag, der kan løftes op for at frigøre båndet. Løft batteriet op og ud, og sørg for, at båndet er frakoblet kredsløbskortet.

Trin 4

Placer udskiftningsbatteriet på samme måde som det originale batteri var placeret. Tilslut forbindelsesbåndet igen, og sørg for, at forbindelsen er fastgjort korrekt. Klip holdearmen tilbage på plads, hvis Walkman har en.

Sæt frontdækslet på igen, og skub alle holdetappene ned. Sæt bagdækslet på plads, og pas på ikke at klemme ledninger eller bånd mellem huset. Tilslut Walkman til sin strømoplader, og lad batteriet oplades helt.